keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Vesirokko 2.0

Tämä menee kuin oppikirjoissa. Tasan kaksi viikkoa edellisestä, sai juniori vesirokon. Isompi lapsi selvisi ilman kuumetta ja kiukkua. Näppylöitä taisi olla 15. Pienempi on tulikuuma, näppylöitä on satoja ja kiukku on kova. Viime yö valvottiin. Pieni ihminen piti kovaa meteliä vaikka pääsi äidin viereen.

Heräsin viime yönä siihen kun joku silitteli pitkään hiuksiani. Ja antoi sitten märän suukon otsalle. Avasin silmät ja pieni täplikäs 2-vuotias kuiskasi: "miun äiti". Saatoin tirauttaa onnen kyyneleen.

5 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Se on se kahden viikon itämisaika...meillä meni samanlailla; jos yhtään lohduttaa niin sairastettiin rokkomme heinäkuun helteillä (ei ollut viime vuonna;-)) Paranemisia!

Janica kirjoitti...

Pikaista paranemista! Lapsen sairastaminen on raskasta, meillä yskä saa täällä yöt sekaisin, pelkkä pirun yskä!

elina. kirjoitti...

mäkin melkein tirautin kyyneleen. :) hellyyttäviä noi pikku apinat. pikaista paranemista!

Nanatar kirjoitti...

Voi ei.. meillä oli sama toissa viikolla. Nuoremmalla oli vesirokko jo vuosi sitten ja silloin selvisi ihan parilla näpyllä. Esikoiselle tuli nyt kanssa ihan joka paikkaan näppyjä, mutta onneksi ei kuumetta ollut kuin ehkä yhtenä päivänä. Yliopiston Apteekilla on ihan omaa vesirokkovoidetta ja sitä sitten kävin hakemassa. Täytyy sanoa, että yhdessä yössä tilanne helpotti huomattavasti ja se kuivatti nopeasti rakkulat ja koska se oli niin viilentävää ei myös kutitusta tullut kuin laittoi heti tulleeseen pisteeseen voidetta.

Anonyymi kirjoitti...

jäätävä tauti. ihana pieni!! (ihana äiti!)