keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Buzz... Duploja.

Taas saatiin Buzzadorilta paketti.  Jee!! Tällä kertaa ei mitään syötävää tai jaettavaa vaan Legoja!!Buzzaushan on markkinointia, jossa halukkaille lähetetään erilaisia uusia tuotteita testattavaksi. Ja niistä pitää sitten antaa rehellistä palautetta. Haukkua tai kehua. Mukana on aina kymmenen näytettä, esitettä tai alennuskuponkia, jotka on tarkoitettu jaettavaksi (buzzattavaksi) eteenpäin.

Duplojen mukana ei tullut eteenpäin jaettavia Duploja, mutta tuli kymmenen esitettä ja kymmenen -25% alennuskuponkia. Eli jos joku on ostamassa Duploja Anttilasta tai Citymarketista, täältä löytyisi (ainakin vielä) muutama alennuskuponki.

 

Minä rakastan Legoja. Aikana ennen lapsia, kun ostin niitä kummilapsille lahjaksi, sain muutaman kerran ystävällisen huomautuksen että voisinko antaa myös lahjansaajan leikkiä Legoillaan...


Nämä uudet Duplot olivat positiivinen yllätys, sillä ne oikeasti olivat muodoltaan ja väreiltään uusia. Oli  pinkkiä ja violettia, kaarta ja palloa. Mukana oli myös "oi, söpö kaahu", eli pieni nalle, jota pystyi tunkemaan luukkuihin. Hauskaa että nämäkin vihdoin uudistuvat eivätkä näytä niin retroilta uusittujen pikkulegojen rinnalla.


Vielä näillä ei ole kuin pari kertaa ehditty leikkimään, joten paljoa ei ole raportoitavaa. Mutta lupaan palata asiaan vielä myöhemmin. Kunhan minäkin ehdin näillä leikkimään ;)

Ainiin. Jos Buzzador-toiminta kiinnostaa, tule mukaan. Täältä. 


Sillä aikaa voisin taas ääneen ihmetellä noita Legojen ikärajoja. Minun päähäni ei (edelleenkään) uppoa se, että Duplot on tarkoitettu vasta puolitoista vuotiaista lapsista ylöspäin. Miksi? Eihän näihin nyt pysty tukehtumaan? Minä olen (voiko tätä tunnustaa?) antanut Duplot lasteni käteen viimeistään silloin kun ovat osanneet ryömiä. Lisäksi Duploja mainostetaan aina 5-vuotiaille asti, mutta meidän 4-vuotias ei ole niistä ollut kiinnostunut enää vuoteen. Ne kun ovat muodoltaan ja malliltaan "vauvamaisia". 2-vuotias niillä kuitenkin vielä leikkii ihan mielellään, vaikka ryntääkin apajille aina kun isosiskon tavalliset "pikkulegot" kaivetaan esiin.

Ja rehellisyyden nimissä pitää vähän narista... Aikaisemmin Buzzador-paketit ovat tulleet postin (vai matkahuollon?) kautta. Eli ne sai helposti haettua kotimatkalla tuosta lähikaupasta. Sieltä yritin tätäkin pakettia hakea. Mutta ei sitä siellä ollutkaan. Paketti oli R-kioskilla. Piti tehdä puolen tunnin lenkki, että sain sen haettua. En tiedä sähläsinkö itse jotain toimitustiedoissa vai miksi paketti Ärrälle meni. Mutta jos tämä on Buzzadorin uusi toimituskanava, vähenee oma osallistuminen kampanjoihin.

Ja jos joku ihmettelee tätä minun Ärrä-vastahakoisuuttani, se johtuu "sekamelskasta". Postilla on aina paketit näteissä riveissä omilla paikoillaan. Riittää kun antaa pakettikoodin ja työntekijä löytää paketin oikealta hyllyltä. Ärrällä kaikki paketit ovat hyllyillä miten sattuu ja työntekijä kysyy AINA ja kovaan ääneen että "MISTÄ SE PAKETTI ON?". Ymmärrän toki että on helpompaa etsiä tietty paketti muiden joukosta jos tietää mitä logoja tai kuvioita siinä paketissa on. Mutta on olemassa ihmisiä/tilauksia/paketteja, jotka halutaan noutaa vähän vähemmällä huomiolla. Eikä sitä paketin lähettäjäfirmaa haluta kailottaa kaikille jonossa seisojille. Vaikka onhan se kiva kuunnella mitä kukakin on tilannut :)

Kuulin että jatkossa passit pitää noutaa myös R-kioskeista. Oikeasti? Minä ainakin mielelläni haen sen/ne mieluummin turvallisemmasta paikasta poliisiasemalta kun jostain R-kioskista. Ja poliisilaitoskin on lähempänä kuin se Ärrä. Missähän ne passit siellä edes säilytetään? Sikinsokin siellä pakettien joukossa? Hui.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ikärajat on vaan suosituksia että minkä ikäsenä suurinpiirtein osaa rakentaa kuvassa olevan jutun.
(meillä Na)imikin on "rakentanut" niillä jo vaikka kuinka kauan..
Isommissakin legoissa niissä missä on esim. 9v suositus niin niissä on jo niin monimutkaset ohjeet/monta vaihetta/nippeliä ja nappelia, että eipä meidän 7v niitä jaksanut ihan yksin tehdä vaikka aika etevä onkin.
ja meillä myös Pietu tykkää aina sillon tällön rakentaa dubloillakin.

tää oli nyt tämmönen "kyllä meillä vaan"
kommentointi, mut älä välitä.

voihan ärrä.

Kootut teokset kirjoitti...

Oi kun ihanan näkösiä! Herkullisen värisiä ja mukavan kuviollisia. Pahus kun ne mun kummilapset on jo isoja...