lauantai 22. helmikuuta 2014

Everybody's fine, Could Atlas ja Blue Jasmine

Näitä ei numeroida. Mutta leffoja nekin ovat, vaikkei niitä Finnkinon penkeillä katsotakaan. Tämän vuoden leffaprojektin ohessa olen katsellut seuraavat Netflixin kautta:

ja kuvat pöllin röyhkeästi netistä. olin tuhma. mutta ne ovat linkkejä alkuperäisiin.

Everybody's Fine
Ihan turha elokuva. Jonkinlainen draama isästä, joka vaimonsa kuoltua tahtoo aikuiset lapsensa luokseen pyhiksi. Mutta eihän ne tule, jos ei ole yhteyttä pidetty vuosiin. Vanhus sitten päättää, että jos tenavat eivät tule hänen luokseen, menee vuori hän lasten luo. Ja sitä sitten seurataan. Kiviäkin kiinnostaa.


Cloud Atlas
Tämä oli hieno elokuva. Se oli pitkä ja viisas. Katsoin sen kuumeessa, joten suurin osa viittauksista ja hienouksista taisi mennä ohi. Olisi hienoa nähdä tämä joskus isolta kankaalta. Joka tapauksessa se pitää katsoa uudestaan. Terveenä.


Ja tämä seuraava piti ihan vuokrata:

Blue Jasmine
Voi ällötys. En ole ikinä pitänyt Woody Allenista. Mutta koska päätin, että katson kaikki Oscar-ehdokasleffat läpi (ja Blue Jasminesta on naisoscarehdokkaita), piti uhrautua. Yritin laittaa ennakkoluulot syrjään ja antaa leffalle mahdollisuuden. Mutta se oli niiiin huono. Välillä ihan nolotti.
Sen kuitenkin myönnän että Blanchett oli hieno sekavana naisena. Mutta luulen, että se vain korostui koska muut näyttelijät olivat huonoja. Ja elokuva oli muutenkin niin teennäinen ja hölmö.


Viikko pystien arvontaan - kaksi leffaa enää näkemättä.

Ei kommentteja: