sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Studio Calicon Project Life leimat - myydään

Minä tilaan Studio Calicon Project Life -pakettia. Se tulee kerran kuussa ja se on i-h-a-n-a. Yksi ongelma siinä on. En meinaan osaa käyttää leimoja. Tai siis osaan, mutta en käytä. Muutamaa olen kokeillut, mutten osaa käyttää niitä missään mitä teen. Siispä näistä pitää päästä eroon.

Olisi siis kaksi Studio Calicon laatikkoa (n.13x18cm) täynnä leimasimia. En tee niillä mitään. 


 Toisessa laatikossa on iso ja painava leimasin. Sillä voi kirjoittaa melkein mitä tahansa. Pebblesin leima sisältää kirjaimet (ei skandeja) ja numerot sekä muutamat välimerkit.


Tätä ei ole juuri käytetty. Kerran leimasin sillä lapseni nimen, siinä kaikki. Noita kumisia "lenksuja" saa siirreltyä, joten sanavälejä voi myös tehdä.


Toinen laatikko sisältää sitten kasan pienempiä leimoja. Nämä on niitä sellaisia läpinäkyviä (akryyli), jotka pitää kiinnittää johonkin, jotta voi leimata. Kyllä te tiedätte.


Tuo ylin taitaa olla uusin. Sitä ei ole käytetty. Alemmalla on leimattu viikonpäivät kerran.


Amy Tangarinea. Ylemmässä on numerot ja kirjaimet (tätä ei ole käytetty). Alemmassa on polaroidkamera sekä "love" ja "hello"-tekstit sekä näihin kaikkiin taustaleima. Tätä leimaa olen kokeillut.Sitten kaksi 3x4" kokoista leimaa. Kuvissa muuten seikkailee tuo "commute"-lappunen ihan vertailun vuoksi, se on kokoa 10x15cm (4x6").


Alla kuvat näistä. Kumpaakaan ei ole käytetty. Ja käyttämätön muuten minun kielessäni tarkoitta sitä, että ne ovat vielä liimassa kiinni pakkauksessaan. Tuo vasemman puoleinen on jonkinlainen journaling-lappupohja ja oikean puoleiset jutut ovat ymmärtääkseni Elise Blahan tekosia... 


Ja sitten on läjä näitä "suikaleita". Ensin talviaiheinen...


Tämä seuraava on päivämääräleima. Siitä voi sitten halutessaan ruksia oikean päivän, viikonpäivän ja kuukauden. Tätäkään ei ole käytetty (eikä siis kokeiltu).


Seuraavassa on muutama sana ja kahvimuki...


Syksyisiä(?) leimoja...


Ja vielä muutama teksti ja symboli. Valokuvaajien mieleen. Tuo Instagramlogo on hauska, mutta en ole tätäkään käyttänyt kertaakaan.


Ja sama vähän lähempää.


Ja sitten jotain outoa. Kamera sekosi ja seuraava kuva näyttää tältä:


Kävin kaivamassa (=vohkimassa) saman kuvan netistä. Tämäkin leima käyttämätön.


Nämä siis etsivät uutta kotia. Ymmärtääkseni näiden hinta vaihtelee 5-15 dollarin välillä per leimasin. Jos jotain kiinnostaa, hihkukoon. Saa tarjota mitä tahansa. Rahaa, herkkuja, vaihtoja :) Pääasia on, että pääsisin näistä eroon. Helppoa olisi kerralla lähettää nämä laatikoissa yhteen paikkaan.

Jos ketään ei kiinnosta, järjestän arvonnan :)

11 kommenttia:

Maakari kirjoitti...

Alustava varaus mulle kiitos! Palaan kohta asiaan :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Nää on ihania!! Joten jos Maaka peruu, niin mä olen jonossa!

Maakari kirjoitti...

Mie laitoin sulle sähköpostia just :)

Ida kirjoitti...

Meniko jo? :) jos ei, niin olisin kiinnostunut..

Terhi Koskinen kirjoitti...

No voi moro! Mä kanssa jonoon vinkumaan näiden perään :) etenkin tuon ekan vermeen!

riikka kirjoitti...

Mitä toi paketti maksaa Suomeen?

Riikka kirjoitti...

^ tarkoitin siis tuota Studio Calicon kittiä. Leimat taisi jo mennä ;)

Kootut teokset kirjoitti...

Täällä kanssa mietitään, että millaisia lisäkuluja noihin Studio Calicon kitteihin tulee, jos tilaa niitä Suomeen? Meneekö ne aina tullin kautta?

Nelsson kirjoitti...

Mä tilaan sitä Project Life kittiä. Sen hinta on 19,90 dollaria (muistaakseni) ja postituskulut ovat melkein saman verran. Paketin hinta on n. 38 dollaria. Ja luottokortilta se näkyy muuttuneet 28 euroksi. Eikä nuo mene tulliin. Tulevat aina lähipostiin.

Nelsson kirjoitti...

Sinne menivät leimat. Suloinen Maakari nouti ne parempaan kotiin :)

Maakari kirjoitti...

Juu, täällä on yks todella onnellinen leimojen omistaja!! Kiitos Ihana Nelsson <3