tiistai 10. kesäkuuta 2014

#35 - The Other Woman

Ei tullut nollaviikkoa sittenkään. Karkasin sunnuntaina iltapäivällä elokuviin. Aika vähissä on juuri nyt hyvät elokuvat. Moni tulee ensi-iltaan vasta heinä-elokuussa. Katsoin pitkästä aikaa naishömppää.Finnkino kertoo elokuvasta seuraavaa:
Se toinen nainen
The Other Woman (2014)
Lajityyppi: Komedia
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ensi-ilta: 25.4.2014
Kesto: 1h 50 min
Ikäraja: 7 
Nick Cassavetesin komediassa Cameron Diaz (Bad Teacher, Sekaisin Marista), Leslie Mann (The Bling Ring, Paksuna) ja Kate Upton (Tower Heist) laativat pirullisen kostosuunnitelman petolliselle poikaystävälleen (Nikolaj Coster Waldau, TV-sarjasta Game of Thrones).

Carly (Diaz) saa tietää että hänen uusi ihana poikaystävänsä Mark (Coster-Waldau) on täysi huijari – ja vielä pahempi – kun hän sattumalta tapaa Markin vaimon Katen (Mann). Carly löytää yhtäkkiä itsensä lohduttamasta poikaystävänsä vaimoa ja heidän epätodennäköinen ystävyytensä vain vahvistuu, kun he tajuavat että Mark on pettänyt heitä molempia vielä yhden ”toisen naisen”, Amberin (Upton), kanssa. Nämä kolme naista lyövät viisaat päänsä yhteen ja laativat pirullisen kostosuunnitelman.
Lallallaa. Olipa se hölmö. Stereotypiatkin olivat ihan pyllyllään. Tyhmän aviovaimon olisi pitänyt olla blondi eikä punapää. Ja fiksun asianajajan olisi pitänyt olla punapää. Eikä blondi. Ja sitten kun kuvioihin otetaan "nuori ja hyväkroppanen" niin on vähän hassua kun se on pöhöttyneempi ja tanakampi kun nää kaks muuta naista.

Se "pirullinen kostosuunnitelma" ei ees ollut suunnitelma. Se oli leffan viimeisessä vartissa kehitetty kohellus.

Ehkä tämä olisi pitänyt katsoa tyttöporukalla ja sokerihumalassa. Ehkä se sitten olisi naurattanut. Ainoa hauska hahmo (jota muuten näytettiin liian vähän) oli Nicki Minaj. Sitä tätiä olisi katsellut ja kuunnellut enemmänkin. Mä jäin miettimään, että miten sellainen takamus on edes mahdollinen..?

Ei kommentteja: