lauantai 6. joulukuuta 2014

#73 - The Judge

Laalaa. Kävin leffassa. Seitsemännenkymmenennenkolmannen kerran tänä vuonna. Hyvä mä. Joskus syksymmällä heitin arvion. Ihan vaan hatusta. Arvion, että käyn tänä vuonna leffassa 78 kertaa. Se tarkoittaisi vielä viittä leffaa tänä vuonna. Eikä tässä enää ole edes kolmeakymmentä päivää jäljellä. Ei taida täyttyä tuo kaunis luku.Finnkino kertoo elokuvasta seuraavaa:
The Judge
The Judge (2014)
Lajityyppi: Draama
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ensi-ilta: 28.11.2014
Kesto: 2h 22 min
Ikäraja: 7 
Robert Downey Jr. esittää ylimielistä asianajaja Hank Palmeria, joka palaa lapsuudenkotiinsa äitinsä hautajaisiin ja saa tietää, että hänen isäänsä, kaupungin tuomaria (Robert Duvall) epäillään murhasta. Hank alkaa etsiä totuutta ja löytää samalla perheensä, jonka hän jätti taakseen vuosia aikaisemmin.
Tämä kesti melkein kaksi ja puoli tuntia. Kaksi ja puoli tuntia Robert Downey Junioria. En valita.

Ihanan perinteinen ja rauhallinen elokuva. Sellainen kiva vanhanajan elokuva. Oli oikeussalia ja perhedraamaa. Oli salailua ja yllätyksiä. Mutta ei liikaa salamyhkäisyyttä. Ihan perussettiä. Klassista draamaa. Trailerin perusteella kuvittelin tämän olevan vauhdikkaampi ja yllätyksellisempi, joten sen suhteen oli erilainen kuin odotin. Mutta en silti pettynyt.

Hienoja ja taitavia näyttelijöitä. Toimivaa kemiaa. Joitain hauskoja tilanteita. En oikein osaa kertoa tästä enempää. Tämä oli hyvin tehtyä draamaa. Sellaista hyvin pureskeltua ja valmiiksi ajateltua, joka ei jättänyt mietityttämään tai kummastuttamaan. Sellaista, joka ei haastanut katsojaa. Minusta on kuitenkin kiva lähteä leffateatterista suu auki, hämmästyneenä. Nyt ei niin käynyt.

Ei kommentteja: