lauantai 13. joulukuuta 2014

#74 - Maps to the Stars

Eipäs tullut nollaviikkoa viime viikostakaan, sillä ehdin elokuviin. Ja nyt vasta huomasin, että tämä tarina on jäänyt luonnoksiin roikkumaan, koska en osannut sanoa elokuvasta mitään. Mutta ehkä se ei haittaa. Julkaisen sen silti.Finkkari tarinoi elokuvasta seuraavaa:
Maps to the Stars
Maps to the Stars (2014)
Lajityyppi: Draama
Levittäjä: Oy Future Film Ab
Ensi-ilta: 5.12.2014
Kesto: 1h 51 min
Ikäraja: 16 
Ohjaajamestari David Cronenbergin Cannesin elokuvajuhlilla ensi-iltansa saanut uutuus tarjoaa kiertoajelun Hollywoodin glamouria tihkuvaan satumaailmaan – tietenkään sen nurjempaa puolta unohtamatta. Tarinan ytimessä on yksi perhe, joka tavoittelee tähteyttä ja toisiaan pakoillen samalla menneisyyteen haudattuja haamuja.

Bruce Wagnerin käsikirjoittaman draaman päärooleissa loistavat Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson ja John Cusack.
Olipa outo kokemus. En oikein ymmärtänyt mitä tällä leffalla haluttiin kertoa. Jos edellinen elokuva oli valmiiksi pureskeltu, tämä ei sitä ollut. Mutta Julianne Moore on kaunis aina vaan.

Leffa oli täynnä outoja suhdekiemuroita. Odotin, että niitä olisi selvitetty enemmän. Ja odotin, että kaikki olisi johtanut johonkin. Mutta kaikki loppui oudosti. Oliko tällä sanomaa? Oliko opetusta? Miksi kukaan tahtoo edes tehdä mitään tällaista?

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Eilen tuli telkustakin taatusti parempi elokuva:)
Minä joka en juurikaan välitä romanttisesta ja hömpästä;tykkään Rakkautta vain-elokuvasta niin että katsoin sen jo varmaan kolmatta tai neljättä kertaa...

Wywerna kirjoitti...

Joo, sekavinta settiä pitkään aikaan. Olin ihan puulla päähän lyöty teatterista poistuessa, koko leffassa ei ollut oikein päätä eikä häntää.

Kuuluthan muuten jo Maximin pelastamiseksi perustettuun ryhmään?