keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

5-vuotias vauva.

Vaikka kuopus kasvaisi kuinka isoksi, on hän aina minulle vauva. Ja hän tietää sen. Isompi mussukkani on aina käyttäytynyt "isosti" ja vaikuttanut ikäistään vanhemmalta. Mutta tämä pieni. Tämä tapaus ottaa pienuudestaan kaiken ilon irti.3 kommenttia:

Maj kirjoitti...

Tunnistan tämän kyllä - ja ymmärrän nyt, että sillä todellakin on merkitystä, missä kohtaa sisarussarjaa sattuu syntymään. Luulen, että myös meillä tuo 5-vee kuopus pääsee aika paljon helpommalla kuin isommat aikoinaan. Kun eihän sen "vauvan" tarvitse olla iso, kun ei ole ketään pienempää äitiä tarvitsemassa. :D

Aurinkokujalla kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja. Meillä on kuusi lasta ja kyllä jokaisella on se oma paikkansa ja sillä on tosi paljon merkitystä missä kohti on sattunut syntymään. Olen eka kertaa sun blogissa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

Minna M kirjoitti...

Olen joskus lukenut kirjakin siitä, miten se vaikuttaa koko elämään, missä kohti sisarussarjaa on syntynyt. Eniten jäi huolettoman se, ettei keskimmäinen jää liian vähälle huomiolle. Meillä on neljä lasta eli kaksi keskimmäistä..