keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kesälomalla.

Kun yleiskuvia kesästä on liikaa eikä mihinkään niistä liity mitään erikoista tarinaa, iskee niiden skräppäämisestä ahdistus. Ja pino vaan odottaa ja odottaa. Otin itseäni niskasta kiinni ja sain jaettua kuvat neljään pinoon. Yhdessä on kesäkuvat vanhempieni mökiltä, toisessa miehen vanhempien mökiltä, kolmannessa pari kuvaa kolmen päivän hotellireissulta ja neljännessä kuvat seitsemästä serkuksesta. Luulisi että skräppääminen olisi sitten helppoa...? Hotellikuvista tein pikaisesti leiskan, jota inhoan. Tuossa se odottaa että pelastaisin sen. Päätin sillä aikaa siirtyä seuraavaan kasaan.

Miehen vanhempien mökiltä oli paljon kuvia. Karsin tylysti pois ne, jotka eivät liittyneet meidän pieneen naiseen mitenkään (kuten navetan poltto tai kuistin maalaus). Kuvia oli edelleen liikaa. Siispä leikkasin kuvat pienemmäksi. Huomasin että kuvat pystyi jakamaan kahteen värimaailmaan: toinen kirkas väreiltään ja toinen harmaan vaaleanpunainen. Päätin jakaa kuvat kahdelle sivulle. Tällainen tuli.

Taustapaperit ovat samasta pakkauksesta vaikka erivärisiä ovatkin. Näihin kahteen sivuun ei vain sopinut samanlaiset taustat. Eikä minua haittaa ollenkaan se että ovat eri väriset :)

Olen taas jäänyt koukkuun tuohon kuvien ompeluun. Ompelukoneen neulakin on jo ihan tahmea kun olen ommellut sillä niin monen kuvan (ja kuvan takana olevan kaksipuolisen teipin) läpi.

ps. Pari naamaa suttasin kun en jaksanut kysyä lupaa julkaisuun.


3 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Hih, joo, itelläkin ompelukoneen terä ihan tylsynyt kun aina pitää leiskoihin ommella :D pitänee kyllä ostaa uus erillinen neula kankaiden ompelua varten.
Kauniit värit molemmissa sivuissa, en kyllä osaa päättää kumpi on suosikki, molemmissa kun on omat ihanuutensa!

Riikka kirjoitti...

Kauniit sivut! Minäkään en osaa päättää kumpi on suosikki, kun molemmissa on niin kivoja juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanata tilpehööriä sivuillasi! Ulkoasukin viehättää :)