maanantai 2. marraskuuta 2009

Minä myös.

Muutaman vuoden olen ihaillen seurannut Ali E:n December Daily -projekteja. Ja samalla haaveillut että kumpa minäkin jaksaisin joskus dokumentoida yhden kuukauden. Kun jokin aika sitten järjestelin askartelutarvikkeita ja löysin turhan suuren kasan joulu-aiheista sälää, päätin tänä vuonna hypätä mukaan.

Mitä varten minä sitä jouluaiheista sälää kerään kun en ole tehnyt kuin kaksi joulu-aiheista
leiskaa eläessäni ja joulukortteja varten haluan aina ostaa uudet materiaalit? Nyt pistän kaiken joulu-sälän "lihoiksi" ja teen Joulukuu 2009 -minialbumin. Alin merkkiä seuraten teen albumin pohjan valmiiksi jo marraskuussa, jotta joulukuussa voin keskittyä vain kirjaamaan päivien tapahtumat ylös ja näpsimään kuvia (ja teettämään niitä).

Ne, ketkä eivät vielä ole tuohon projektiin tutustuneet tässä ja tässä tämän vuoden projektin alut.

Tässä vielä inspiraatioksi Alin kuva vielä tyhjästä albumista viime vuodelta.

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hauska idea! Pitäisiköhän itsekin kokeilla?

Anski kirjoitti...

Uuu. Pitäisiköhän sitä minunkin? Joulupapereita ei kyllä taida hirmusti löytyä (oon aika tehokkaasti käyttänyt kaikki kortteihin) mutta voihan sitä tehdä ihan pelkillä värisilläkin papereilla... Hmmm pitääpä katsella mitä varastoista löytyisi.
Laitatko omasta tyhjästä kirjastasi kans kuvaa näytille kun pohja on valmis? kiinnostaisi kovasti nähdä :)

Veeruliiru kirjoitti...

Suurissa suunnitelmissa on mullakin ollut tämä projekti, mutta aina oon jättäny tekemättä... Ehkä eniten aiheuttaa päänvaivaa se, etten omista printteriä, jotta kuvat voisi tulostaa itse, heti.
Tosi hauskaa, että päätit ryhtyä leikkiin ja toivottavasti päästään seuraamaan sun projektin etenemistä...!?