maanantai 2. marraskuuta 2009

ÖDT: Nämä pienet sormet.

Isänpäiväherkistelylinjalla jatketaan myös tämän seuraavan Ökömökö Design Team -työn kanssa.

Olen pitkään halunnut tehdä leiskan, joka on rakennettu valokuvan päälle. Ja kun vihdoin sain tilattua valokuvan 12x12” koossa, pääsin toteuttamaan tuon haaveen. Taustalla on siis kuva, jossa mieheni sylissä on meidän pieni tyttäremme. Tekstin lisäsin kuvaan siirtokuvakirjaimin ja koska valokuva vaati vielä jotain pientä koristetta, lisäsin sivulle siirtokuvasydämet. Ja niin syntyi leiska kahdesta rakkaimmasta.

”Nämä pienet sormet sulattivat suuren sydämen”.

Tällaisen sivun saisi helposti tehtyä alusta loppuun digiskräppäämällä, mutta minulle skräppäämiseen kuuluu leikkaaminen ja liimaaminen sekä kuvan koristelu muuten jälkikäteen. Koko harrastuksesta menisi hohto jos valmis sivu tulisi ulos printteristä tai paketissa valokuvausliikkeestä.

Materiaalit Ökömököstä:
- siirtokuvakirjaimet: Scrapworks Color Rubz Toby type
- siirtokuvasydämet: DaisyD’s rub-on transfers, Paint Hearts/circles #17723

edit. Tuon 12x12" kuvan tilasin Scrapbookpicturesta. Kuva maksoi 1.99 $. Samalla tilasin kasan 10-kuvia. Postimaksukaan ei ollut hurja. Se oli jotain viiden dollarin pintaan.

9 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

voi ihana! mä oon kans miettiny tota et yhden 12*12" kuvan päälle tekis sivun, mut en oo tienny missä vois teettää ton kokosen kuvan. missä sä teetit sen? maksoiko paljon?
tosi ihana, vaikka onkin yksinkertainen. mulla on myös sama, et pakko päästä ite liimaan/teippaan jotain et tuntuu skräppäykseltä. :)

Nelsson kirjoitti...

Tuon 12x12" kuvan tilasin Scrapbookpicturesta. Kuva maksoi 1.99 $. Samalla tilasin kasan 10-kuvia. Postimaksukaan ei ollut hurja. Se oli jotain viiden dollarin pintaan.

pikkuhelistin kirjoitti...

Tää on kyllä aivan valtavan ihana! :) Ja oon ihan samaa mieltä, että helppohan tälläinen olisi digiskräpätä mutta ei se vaan tuntuisi ollenkaan samalta!

Anu kirjoitti...

Ihana kuva!

Anski kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana kuva! <3

Veeruliiru kirjoitti...

WAU!!! Upea kuva ja jotenkin tosi vahva sivu, vaikka onkin näin herkästä aiheesta...
Ja ehdottomasti, sotkua pitää syntyä kun skräppää ja koristeita pitää pystyä hiplailemaan! =)

tutteli kirjoitti...

tämä on mielettömän hieno!

Anonyymi kirjoitti...

kuva on kyllä ihan mieletön (niin kun koko sivu)

maikko kirjoitti...

Olipa hauska tupsahtaa linkin kautta tänne ja näin ihanaan sivuun, jota en ole edes nähnyt, sillä kaikkia vanhoja postauksia ei millään ole jaksanut selata. Upea kuva!