keskiviikko 30. joulukuuta 2009

December Daily 2009, 22.-23.12.2009.

Korpputaskun sivu on vielä kesken. Tulostin kuvat (pieni enkelikello, jouluvalo + kuva kankaalta) ja tuuppasin jo taskuihin. Kuvien taustalle pitäisi vielä saada paperit, lisätä koristeita ja tarinaa. Tämä päivä siis kului joulukoristeiden esiinkaiveluun ja viimeisten Prison Break -jaksojen katseluun. Vihdoin saatiin (=mies sai) taas kankaan ripustettua paikoilleen, joten sarjaa pystyttiin katselemaan tykiltä.

Harmittaa kun tämä sivu on niin kesken. Siksi sen tänne esille toin, että on pakko tehdä valmiiksi :)

Aatonaattona oltiin jo jouluisissa tunnelmissa, tankattiin kotiin jouluruokia ja oltiin vaan. Tai siis käytännössä jahtasin lasta kun se ei suostunut pysymään paikoillaan vaan vaelteli milloin missäkin. Kaikista hauskinta olisi ollut vaan kävellä koko päivä pitkin kotia.

2 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Ihania sivuja! Ehkä ensi kerralla minäkin jaksan panostaa joulukuun albumiini hieman enemmän, kun on näin inspiroivia esimerkkejä.

Anski kirjoitti...

Ihania sivuja taas! :) Tätä on ollut tosi kiva seurata, vaikkakin kommentointi on jäänyt vähän vähemmälle omalta osalta. Milloinkohan sitä saisi omansa valmiiksi...aika toivotonta, kääk :D