perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta.

Vuosi on vaihtunut ja maalta on kotiuduttu. Kotona odotti mukavaa postia ja paljon keskeneräistä puuhaa. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja saada koti kuntoon että huomenna tänne kehtaisi päästää ihmisiä juhlimaan synttäreitä. Kakku on jo uunissa, mutta siitä tuli pieni kun jääkaapissa oli vain neljä munaa... Muu perhe vetelee unia sängyssä. Pienelle naiselle nousi kuume (höh) ja koira vaan muuten hakee turvaa.

Tämä olisi hauska tehdä omaan kameraan. Ihan vaan jos se jonnekin unohtuu. Kuten käsilaukku unohtui aamulla 150km täältä pohjoiseen. Onneksi saan sen huomenna, sillä en selviä ensi viikkoa ilman kotiavaimia, rahaa ja ajokorttia.

Tarkoitus on nyt parina päivänä saada December Dailyn puuttuvat sivut kasaan, jotta pääsen uusien juttujen pariin. Uutta ja ihanaa on synttärilahjaksi saapuva valokuvatulostin. Jee!!! Siitä lisää sitten kun se tänne saapuu.

1 kommentti:

Emmo kirjoitti...

Hauska idea toi valokuvasarja. Tiedä vaikka toteuttaisikin, heh heh. Mun kuva kylvyssä voi ehkä olla suurelle yleisölle liikaa.
Lähes sata kiloinen mamma ahdettuna lasten pikkuiseen ammeeseen saattaa aiheuttaa ahdistusta katselioissa. Meillä kun ei ole tota tavis ammetta.