sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Tekniikka kiinnostaa.

Pöydällä pyörineen leiskan hurautin valmiiksi kun lapsi nukahti ja ompelukone oli esillä (sitä tilkkutäkkiä olen puuhannut). Tämä oli muuten valmis leiska, mutta nuo valokuvat nauroivat reunoilta enkä saanut sinne allle enää teippiä, jotein huraitin ne ompelukoneella kiinni. Kuvat ovat melkein neljän kuukauden takaa - ajalta jolloin lapsi ei vielä kävellyt, mutta räpelsi senkin edestä elektroniikkaa.

Ystävänpäiväkin on tänään. Mitään ystävyyteen liittyvää en ole tehnyt, ellei sitten lasketa tulppaaneja, jotka ostin itselleni. Yhden yhtä korttiakaan en lähettänyt... Tälle viikonlopulle oli tulossa yövieraita, mutta koska heidän lapsensa ovat räkätaudissa, peruuntui tulo. Meillä kun pieni on ollut tänä vuonna vain yhden viikon täysin terve, ei haluttu ehdon tahdoin taas tautia. Noin pieni (11kk) kun ei osaa vielä niistää, joten yöt ovat tukkoisen nenän kanssa kamalia... Mutta siis kun ei olekaan vieraita, voidaan vaan nauttia hiljaisuudesta päiväunien aikana. Ihanaa.

4 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Tosi hyvin sopii tuo sik-sakki noihin kuviin:)
Juu ei oo kivaa tää flunssa-aika isojenkaan lasten kanssa;meillä jännätään tulevaa hiihtolomaa ja lentämistä korvat tukossa flunssasena...

Maitsena kirjoitti...

Hei,
osuin sattumalta blogiisi Google-haun "lapaset netistä" kautta, blogisi oli yksi ensimmäisistä hakutuloksista. En kyllä löytänyt ihan heti lapasia sivuiltasi, mutta ihastuin heti tyyliisi ja tekemiisi jutskiin. Joten olen nyt sitten uusi lukijasi. :)

Anski kirjoitti...

Ihana sivu, jossa hauska asettelu, tulee itse sivustakin vähän joku vempele mieleen, kun non noi laatikkotekstitkin yms :)
Hauska aihe tässä myös! :)

ninarsku kirjoitti...

kiva & hauska aihe. hyvä muisto sit jos tytöstä vaikka tuleekin insinööri! ja hyvä vahvistin teillä :)