tiistai 16. maaliskuuta 2010

Vauvamuskari.

Toisestakin keskeneräisestä leiskasta väänsin valmiin. Jostain syystä uuden tulostimen tultua taloon, ei vanhojen paperikuvien skräppääminen innosta. Pitää kuitenkin ottaa itseään niskasta kiinni, että saadaan pienen naisen albumi ajan tasalle. Lauantaina jo listasin asioita/tapahtumia/aiheita kuluneelta vuodelta, josta haluan sivut albumiin. Tarvii vain etsiä kuvat ja kirjoittaa tarina ja alkaa hommiin. Helpottaa kun on edes aiheet selvillä.

Tämä leiska kertoo vauvamuskarista. Se on ulkoilun lisäksi toinen rutiini, josta on hankala saada kuvia. Muskarissa kun vauvan kanssa puuhattiin ja touhuttiin, niin ei sitä kameralla ehtinyt tehdä mitään. Kerran kun kuvattomuus syksyllä harmitti liikaa, tungin Ixuksen taskuun ja yritin räpsiä muutaman kuvan. Saaliina oli kuva ulko-ovesta (hehheh) ja muutama heilahtanut kuva lapsesta lattialla. Enempää ei ole. Nyt jälkikäteen sitä miettii että olisi ollut kiva saada mukaan kuva muskaritädistä. Penni kun tuijottaa ja kuuntelee häntä niin innoissaan.

Tästä tulikin mieleen että siinä olisi hyvä tilaisuus jollekin valokuvaajalle. Että tulisi siis muskareihin seuraamaan touhua taustalla ja myisi noita toimintakuvia sitten äideille. Monelle varmaan kelpaisi :)

Ja taas mennään tutulla kaavalla - kuviopaperi taakse, kuvat rykelmään ja saksilla vähän pienemmiksi, reunat pyöreiksi ja tarina tulostettuna paperille. Nyt sain sentään otsikon tehtyä, käytettyä haaraniittejä ja jopa pelottavia tarroja. On helpompi saada kuvat albumiin kun antaa välillä mennä ihan ajattelematta. Kai se on välillä sallittua?

Koko vauvavuoden ainoa säännöllinen harrastus on ollut muskari, eli Musiikkimarakatin musiikkileikkikoulu kotikadun päässä. Sinne kärryteltiin joka keskiviikkoaamu syksystä kevääseen 9:15 - 10:00.

Tunneilla laulettiin, leikittiin ja tanssittiin. Joka viikko tutustuttiin myös uusiin soittimiin, ääniin ja esineisiin. Siellä laskettiin liukumäellä, hypittiin trampoliinillä, lennettiin pehmeällä täkillä ja päästiin poronkin kyytiin.

Muskariryhmään kuului myös Joonas, Sienna, Minea, Stella, Milla, Kosma, Hertta, Alma, Eino, Leo, Jade, Oliver ja Ville.

syystalvella 2009

5 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tollainen kuvauskeikka olis vallan hauska *wink*

Pikkis kirjoitti...

Voi miten suloinen sivu, ihan tulin hyvälle tuulelle :) Harmittaa etten koskaan päässyt omien vauvojeni kanssa ja nyt jo isoja :(

Riikka kirjoitti...

Suloinen, iloinen sivu!

Napsuliini kirjoitti...

Aivan mahtava idea tehdä sivuja ihan arkipäiväisistä asioista vielä kun ne ovat muistissa. Ja toi kuva "ongelma" ei oikeasti ole edes ongelma, koska noi otokset joita olet ehtinyt ottamaan on just hyviä tallentaan nämä muistot =)

tutteli kirjoitti...

Ihana sivu :) Ja teidän muskari näyttää ja kuulostaa paljon kivemmalta ja monipuolisemmalta entä meidän muskari *kadehtii*