lauantai 3. huhtikuuta 2010

Muskarin joulujuhla.

Mä olen vakaasti päättänyt että lapsen kuvat menevät albumiin suht reippaasti. Ja vaikka huhtikuussa skräpätään vielä jouluisia kuvia, on se kai suht nopeasti? Ai eikö? Selaisin tytön albumia ja huomasin joitain puuttuvia aiheita. Kuten se että tyttö on oppinut konttaamaan, kävelemään jne. Eikä niistä ole sivua. Nyt kun on vuoden ajalta puuttuvat aiheet kasassa, on helpompi kaivaa koneelta sopivat kuvat. Muutenkin kasasin ekan vuoden kuvat kasaan (siis ne mitkä eivät ole vielä albumissa) ja tarkoitus on panna hösseliksi. Kun on paljon kivempaa skräpätä tuoreita kuvia.

Tässä kuitenkin yksi joulukuinenkuva skräpättynä muskarin joulujuhlasta. Tytöstä oli vain pari ei-heilahtanutta kuvaa. Ja kaikki minun äitini ottamat toimintakuvat olivat heilahtaneet... mutta ei se noissa pienissä kuvissa haittaa. Vai haittaako? Näkyypä ainakin että esitys on ollut vauhdikas :)


Tänään on muuten hääpäivä #6. Ja jos vaan räkäinen olo antaa periksi, tuupataan lapsi minun äidilleni ja mennään ulos syömään. Tekisi mieli lisätä täähän muutama kuva kuuden vuoden takaa, mutta en kehtaa.

6 kommenttia:

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Ihana tuo kehys! Ja mikä suloinen pieni nappisilmä tonttu onkaan kuvassa ;o)

Riikka kirjoitti...

Kivan jouluhenkinen sivu olematta kuitenkaan liian pukki-tonttu -linjaa. Raikas ja ilmava! Tulee mieleen ne karkkikepit.

Nelsson kirjoitti...

Kiitis puuhapetenvaimo! Tuo kehys on "Love, Elsie" -sarjaa. Harmittaa edelleen kun se lopetettiin...

Kiitokset Riikka!! Teki mieli lisätä tuohon sivuun vaikka mitä, mutta sain hillittyä itseni :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta! :) On varmaan ihanaa fiilistellä kuuden vuoden takaisia tapahtumia... Ja ainahan sitä voi vain vähän vilauttaa kuvia. ;)

Pia K kirjoitti...

Mä ainakin skräppään sillä periaatteella, että heilahtaneet kuvat on joistakin tilanteista juuri niitä parhaita!

Nelsson kirjoitti...

Kiitokset kolmiolääke :)

Pia K:lla on hyvä periaate! Juuri kävin läpi albumista puuttuvia kuvia ja huomasin että etenkin lapsen lähdettyä liikkeelle, ne heilahtaneet ovat parhaita. Niissä "näkyy" se liike :)