maanantai 5. huhtikuuta 2010

Se skräppää. Tai ei.

Tänään menee umpeen erään kuvafirman tarjous, jolla saa 101 kuvaa postimaksujen hinnalla. Se tekee n. 5 senttiä hintaa kuvalle, joten pakkohan niitä kuvia oli tilata. Ja koska huomasin että normaalit 12-tuuman taskut olivat lopussa (toki niitä jo tilasin), päätin nopeuttaa skräppäämistä ja ja käyttää kuuden kuvan taskuja, joita on hyllyssä. Niiden käyttö on jäänyt vähäiseksi, koska en oikein osaa ottaa vaakakuvia. Nyt sitten käsittelin koneella olevat alkuvuoden kuvat ja laitoin tilaukseen. Osan otin vain kuvina, sillä haluan leikkiä myös papereilla. Osan kuitenkin käsittelin tähän tyyliin:

IMG_8319

12-kuvan sarja (=yksi 6x4" kuvien tasku molemmin puolin) on tulossa lapsen 1-v kuvauksista (toisella puolella minun ottamiani tilannekuvia ja tekstiä kuten yllä ja toisella puolella kuvaajan ottamia kuvia) ja toinen taskullinen tulee kuvia myös lapsen synttäreistä. Harmittaa kun päivä meni reisille niin etten ehtinyt ottaa kuvia. Siispä piti ne ainoat heilahtaneet/tummat/huonot kuvat käsitellä joten kuten. Ei niistä hyviä tullut, mutta ovatpa tulossa.

Hassulta tuntuu että kun kuvat tulevat, ovat ne paria koristetta vaille valmiit albumiin. Sivuja siis tulee kuin itsestään :)

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Vaude! Hieno idea :)

Ciili kirjoitti...

Iiihana kuva <3 Mahtoi olla hyvän makunen lomapakko ;)

Nelsson kirjoitti...

Kiitos Riikka ja Ciili :)

Ninni kirjoitti...

Hei, löysin blogisi viime viikolla ja ihastuin heti! Suloinen tytteli, kivoja kuvia ja ennen kaikkea ihania skräppisivuja. Itse askartelen mm. kortteja ja pidän näpräämisestä sekä valokuvauksesta mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla niiden yhdistämistä. Täältä saa kyllä inspiraatiota yllin kyllin! Ensiksi pitäisi kuitenkin opetella kantamaan kameraa mukana ja ottamaan kuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Usein nimittäin huomaan, että omasta neidistä tulee otettua kovin samanoloisia poseerauskuvia:( Pientä edistystä on kuitenkin jo havaittavissa, sillä sain napattua muutaman otoksen neidistä lempipuuhassaan: näpräämässä stereoiden nappuloita:D Ehkä se tästä. Mukavaa kevään jatkoa teidän perheellenne!

Nelsson kirjoitti...

Kiitos Ninni :)