tiistai 25. toukokuuta 2010

Leikkaa&Liimaa 3.

Edellisen postauksen listassa on jo viisitoista nimeä!!! Kiva päästä tapaamaan "tuttuja".

Lueskelin netistäkin mitä kannattaa tuoda skräppäystapahtumaan (croppiin?) mukana ja löysin kaikenlaisia listoja. Osa vähän turhankin suureellisia. Varmaan tärkeintä on että mukana on
1. jotain millä tehdä (työkalut, teipit jne.)
2. jotain mistä tehdä (valokuvat, materiaalit jne.)
3. jotain millä viedä pois (roskis omien jälkien siivoamiseen ja albumi/sivutaskut että saa valmiit leiskat kunnossa kotiin)
4. jotain mitä esitellä (vanhoja leiskoja)

Miten muuten yleensä tuollaisissa pidemmissä tapahtumissa syödään ja juodaan? Onko ihmisillä omat eväät mukana? Mennäänkö yhdessä jonnekin lähistölle syömään vai tilataanko paikan päälle jotain? Riippuu varmaan paikasta. Jos on pienet tilat, niin ei sitä varmaan kovin mielellään pizzaa popsi omien askartelujen keskellä...

5 kommenttia:

xing kirjoitti...

Olen ihan varma, että Hemppa, Ommu ja Lintsi ovat jo miettineet tätä eli infoa varmasti luvassa kesäkuun osalta.

Aiemmissa tapaamisissa on joko ollut kahvila tai ravintola lähistöllä, jossa on voinut käydä syömässä tai alle 10 hengen porukalla ollaan joskus menty nyyttäriperiaatteella. Ruuat tarvittavan kaukana skräppäyksestä, toki :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Elä Nelsson hättäile, asiat järjestyy... tuosta ajaa 3 minuutissa Ikeaan syömään lihapullat, jos ei muuta syötävää kehity, mutta varmasti tämäkin on järjestäjien toimesta mietitty ;oD

Nelsson kirjoitti...

Ihan varmasti tuo tehokolmikko on asiaa miettinyt :) Mutta ihan yleisesti asiaa vaan mietin ääneen kun en ole ollut vielä koskaan missään vastaavassa tapahtumassa.

Ja nyt vasta oivalsin miten kaukana tuo paikka on :) Jos se kerran on Espoon Ikean lähellä...

Lintsi kirjoitti...

niin ollaan mietitty :). tällä hetkellä näyttää siltä, että osallistumismaksuista riittäisi rahaa tarjoiluunkin, mutta kuinka laajaan, sitä en vielä tiedä. laitamme varmasti infoa blogiin sitten kun tiedämme tarkemmin :). saatamme tarjota paljonkin syötävää, ehkä pyytää joitakuita tuomaan jotakin, ehkä ilmoitamme nyyttäriperiaatteesta, ehkä tarjoamme vain virvokkeita... katsotaan! joka tapauksessa keittiö on käytössämme tapahtumapaikassa.

Kate kirjoitti...

Kiva, että joku kysyy tällaisia kysymyksiä - ja vielä penkoo niihin vastauksia - siitä on hyötyä myös meille muille, jotka on noviiseja tällaisissa tapahtumissa. :)