maanantai 3. tammikuuta 2011

Vanhennuttu on.

Eilen tuli täällä täyteen 33-vuotta (mä oon vanhus) ja tänään alkoi 33. raskausviikko. On siinä kolmosia. Ja tänään on vielä vuoden kolmas päivä.

Kuvia pitäisi nyt muistaa ottaa joka päivä. Ja tuleehan niitä otettua, mutta kaikesta tyhmästä. Mulla on mm. omituinen fiksaatio kuvata television mokia. Kirjoitusvirhekuvia löytyy vaikka kuinka monta. Vuoden ekana päivänä hauskuutti tekstityksen puuttuminen, ja Ylen omituinen ohje sen korjaamiseksi.

Hain äsken teekupin ja avasin koneen, koska minulla oli jotain oleellista blogattavaa. Nyt vaan en yhtään muista että mitä... Tärkeitä asioita pitää varmaan alkaa kirjoittaa kämmeneen, että ne muistaisi.

Joku päivä kirjoitin että tänä vuonna pitää kuvat muistaa ottaa vaakaan. Tuo oli lähinnä muistisääntö itselleni, sillä otan kaikki kuvat melkein poikkeuksetta pystyyn. Onneksi näitäkin kuvia voi noissa Project Lifen perustaskuissa käyttää - niissä pienemmissä taskuissa. Näin teki jo Autumn ja Ali. Mä muuten aion pölliä tuon mustavalkokuva-jutun. Eli joinain päivinä tulostan kuvat mustavalkoisina. Riippuu tietenkin ihan viikosta... kun kuitenkin haluan koko aukeamasta sellaisen yhtenäisen.

Olen muuten tarkoituksella vähentänyt/lopettanut sellaisten "katsokaa mitä ihanaa löysin" -kuvien liittämisen. Avasin noita ällöimelyyksiä varten oman Tumblr-sivun.

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Toi samainen ohje on ollut Ylellä vuosikausia :)

Janica kirjoitti...

Onnea syntymäpäivän johdosta! Ja eipäs ole viikkojakaan enää ihan kamalasti :)

Riikka kirjoitti...

Onnittelut synttäreiden johdosta!
Minä nauroin ihan samaa ohjetta :D

elinarsku. kirjoitti...

myöhästyneet synttärionnittelut! ja myös minä nauroin tuota ohjetta Ylellä. :D