tiistai 4. tammikuuta 2011

Joulukuun albumia 2010 - viimeiset.

Sivut ovat jo olleet valmiina, mutta jotenkin iski taas "kisaväsymys" tähänkin hommaan. Ensi vuonna en tee joulukuulle albumia. Päivät tulee kuitenkin kuvattua Project Lifeen, joka ehkä on täällä jo tänään :)


Kuinka moni on tulossa lauantaina Helsinkiin skräppäämään? Tämä valas ei tiedä mitä ottaisi sinne mukaan... Haluaako joku selata vanhoja albumeita?

7 kommenttia:

Janica kirjoitti...

sä mikään valas ole :) Kaunis vauvamasu!

Pia K kirjoitti...

Minä tulen, mutta itseni tuntien en usko että jää aikaa valmiiden töiden katseluun yleiseltä ihmettelyltä ja höpöttelyltä... ja jos koittais vähän skräpätäkin :)

Sini kirjoitti...

Olen tulossa enkä myöskään tiedä mitä tekisin mutta ehkä se selkeytyy kunhan tuo Project Life tänään (toivottavasti) kotiutuu ja sen ihmettelemiseltä malttaa alkaa miettimään muutakin

Saranella kirjoitti...

Minkä kokoinen tuo sun December Daily on? Se on hieno! Entä saanko udella minkälaista tulostinta käytät? Mun täytyisi saada uusi, enkä tiedä mikä olisi hyvä valokuvien tulostamiseen...

Oii, kunpa mäkin saisin oman Project Life:n seuraavasta erästä. tuo sun lista tuolla aiemmassa postauksessa oli muuten hyvä idea. Taidanpa koota itse samanlaisen, kiitti vinkistä ;)

Nelsson kirjoitti...

Tuo albumi on pieni, 10x15cm. Eli ihan perusvalokuvan kokoinen.

Tulostimena mulla on Canonin Pixma iP4700. Ihana ja helppo laite. Maksoi aikoinaan postikulujen kanssa satasen.

Riikka kirjoitti...

Tulossa ollaan! Mulla on tosin välimatkaetu, joten juoksen kotiin, jos joku uupuu. :D

lehtipollo kirjoitti...

Tästä tuli tosi kiva! Ja miten mukavaa sitä on katsella ensi joulunseutuna. Nyt melkein harmittaa etten viime vuonna tehnyt omaa... mutta onhan siitä aika paljon vaivaa. Ei-joulumaiset värit rokkaavat.