keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vanhoja leiskoja 2008.

Kaikkea kivaa sitä koneelta löytyykin - vanhoja leiskoja. Tässä seuraa sekalaista sakkia vuodelta 2008. Sarjan ensimmäinen on osallistunut Inspiksen historian ensimmäiseen haasteeseen.

Näitä leiskoja ennen (2007) skräppäsin vain reseptejä ja koiran minisivuja. Niitä tuon näytille jos kehtaan.

Kuka muu uskaltaa esitellä omia vanhoja leiskojaan? Niitä ensimmäisiä?

8 kommenttia:

m kirjoitti...

tää onkin kiva postaus! mutta voi jestas miten minä ihmettelen.. jotkut ovat tosiaan skräpänneet jo vuosia!

mullahan on menossa just ne ekat sivut, niitä vanhempia ei ole.. ja vähän hymyilyttää, sillä en voi paljon ajatella kehtaamisia, kun melkein nollapisteessä kerran olen ;)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Voi kun kiva nähdä näitä!
Ihan on sun näköisiä, vaikka muutostakin huomaa :)

Laurana kirjoitti...

Muistan aika monet näistä :) Mun mielestä hirmu kivoja.

Mulla on blogissa ainakin vielä toistaiseksi nähtävillä ne ihan ensimmäisetkin leiskat, vaikka monesti on käynyt mielessä että vois ehkä piilottaa joitakin postauksia sieltä vanhimmasta päästä :P

kaisu marjatta kirjoitti...

ei ole mitään mitä esitellä, kunhan ihailen teidän taiteilijoiden töitä. minä itse lähinnä vain kirjoitan, kaikesta mikä mielessä on ja musiuikki on se toinen juttu. sain lapsilta nyt 70v lahjaksi kameran, otin sillä lapsenlapsista kuvia, on nyt edes omat kuvat heistä ei tarvii ruinata. uloskin pitäs mennä, olin kipee yli viikon nyt jo parempi olo. niinpä minun blogini on täysin erilainen, mutta eikös se ole myös rikkaus, toinen asia on sitten se jaksaako kukaan lukea ja mikä ketäkin kiinnostaa. mun aiheet on filosofiasta tähtitieteeseen rakkaudesta arjesta ja juhlista. elämäkerta haave tekeillä.. jos ehtii on 9 lastenlasta, vaikka en heitä hoida ovat usein kylässä. tsaukki sulle..

Marie kirjoitti...

Hauskaa nähdä näitäkin, paljon hyviä ideoita, ja ihan kuin muistaisin tuon "Teetä kiitos" -sivun menneisyydestä.

Anonyymi kirjoitti...

mä just kattelin mun ekoja. Niissä on oma tunnelmansa!
(mullakin ne kyllä löytyy arkistosta)
must nää on just helmiä!

Anski kirjoitti...

Hih, ihania. Muistan osan näistä :) Ite ei oo tullut skräpättyä niin kauaa, että kaikki vanhatkin työt löytyy vielä blogista. Mut tuntuu kyllä, että tosi nopeessa ajassa se oma tyyli on kyllä muuttunut, et jotain ekoja ei kyllä meinaa tunnistaa. Tosin niissä nyt ei ollut ees mitään "oikeita" skräppitarvikkeita ees käytössäkään. :P

manssu kirjoitti...

Päätin sitten minäkin rohkastua ja esitellä vuoden 2004 ja 2005 skräppäyksiäni - HUH!!!