torstai 1. joulukuuta 2011

Täydellinen joulukalenteri: 1 - sähköposti.

Nyt se on täällä, joulukuu!! Jokaisena kalenteriluukun päivänä aion pistää jonkun kolkan kotoa kuntoon. Tänään siivotaan sähköpostia.


Siistin kodin ja stressittömän pääkopan metsästys kannattaa aloittaa sähköposteista. Vaikka jokainen tietää ettei sähköpostia saa säilöä saapuneet-kansiossa, jaksaa harva tuota sääntöä noudattaa. Niimpä ne tärkeät postit hukkuvat mainosten ja mehevien juorumeilien joukkoon. Vietäpä seuraava kahvitunti tehokkaasti ja pistä postilaatikkosi ojennukseen. Aloita poistamalla kaikki mainokset ja tarpeettomat meilit. Siirrä sen jälkeen kaikki sukulaisten, kaverien, seurojen ja asiakkaiden postit omiin kansioihinsa. Ja jos noita kansioita ei ole vielä luotu, pistähän töpinäksi! Tallenna tärkeät liitteet, tiedotteet ja valokuvat talteen koneelle. Liputa ja merkitse ne tärkeät postit, joihin pitää vielä reagoida. Kun saapuneiden viestien kansio on tyhjä, siivoa  tai tyhjennä lähetettyjen postien kansio. Ja lopulta tyhjennä roskakori. 

Kun kaikki tämä n tehty, olet ansainnut sen donitsin, mitä kahvin seuraksi himoitsit. Ja jos intoa riittää, viimeistään nyt kannattaa kirjoittaa joulupukille. Vaikkei teillä annettaisikaan lahjoja aikuisille, on omien toiveiden kirjoittaminen paperille hauskaa. Ja jos kirjeen vahingossa unohtaa näkyville, voi se pukki yllättää. Ja jos pukki ei ottaisikaan listasta vaaria, on sinulla alennusmyyntejä varten näppärä ostoslista. 

Tässä vierellä kuva parvekkeelta. Meidän 2-vuotias oli innosta pinkeänä kun sai koristella mamman tuoman pikkuruisen kuusen. Kaikki koristeet ovat ihanasti kasoissa samoilla oksilla.

3 kommenttia:

m kirjoitti...

jihuu, kiitos! minä teen kyiseista siivousta juuri NYT, vaikka oli kyllä tarkoitus tehdä ihan muuta :)

Anu kirjoitti...

Tyhjäsin sähköpostin, vaikka aikomukseni oli tehdä jotain muuta koska molemmat nukkuu kerrankin samaan aikaan. No nyt äkkiä tekemään sitä jotain muuta kun vähän ehtii.

Nelsson kirjoitti...

:)