perjantai 2. joulukuuta 2011

Täydellinen joulukalenteri: 2 - naulakko.


Huomenta! Aamut muuttuvat nopeimmiksi ja helpommiksi kun eteisen naulakko on ojennuksessa. Kiikuta siis nyt viimeistään ne syysvaatteet varastoon tai pesukoppaan ja kaiva talvivaatteet esille - kyllä se pakkanen sieltä vielä tulee. Parittele sormikkaat, lapaset ja sukat ja anna parittomille häätö. Sinkkusormikkaat hengatkoon muualla kuin eteisessä.

Putsaa kengät ja näytä niille kenkäplankilla miten paljon niistä välität. Pistä myös vähiten käytetyt laukut talvilomalle kaappiin. Kun kaikki hattuhyllyllä, naulakossa ja kenkähyllyllä on ojennuksessa, tee heijastinhyökkäys eli kiinnitä jokaiseen takkiin vähintään yksi heijastin. Mikään vaate ei voi olla talvella liian loistava. Kun olet valmis, taputa itseäsi olalle, keitä kuppi kaakaota ja ihaile naulakkoasi.

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tämä on kyllä hyvä. Mistä löysit kalenterin?

Nelsson kirjoitti...

Facebookista löysin sen idean. Nämä päivittäiset jutut olen kehitellyt ihan itse.

Anu kirjoitti...

Täällä mennää sitten seuraa johtajaa ja kiitetään hyvistä ideoista.

meinaaja kirjoitti...

Sähköposti siivottu ja naulakon mies vasta siivosi. Taidampa ottaa sen sijaan isomman ruokapöydän tyhjennyksen askartelutarvikkeista. Tulen kurkkimaan päivittäin tätä kalenteria, koska muiden suunnitelmien mukaan raivailu onnistuu paremmin. Jos ite tekisin listan, niin varmaan luistaisin joku päivä jostain. Nyt voi jännityksellä oottaa, että mitähän nurkkaa tänään pääsee koluamaan. Loistavaa!

m kirjoitti...

uuh, minä olen heti jäljessä, mutta naulakko on vuorossa huomenna.. keittiön kaapit on nimittäin jo valmiiksi kunnossa ;)

Nelsson kirjoitti...

Ootte te reippaita :)