tiistai 17. tammikuuta 2012

Proutsek Laif 2012.

Minä olen aloittanut Project Life -postausta monta kertaa. Niitä luonnoksia ei kuitenkaan löydy mistään. Tämä puhelin on ne syönyt.

Kaiken härdellin ja häslingin keskellä olen vääntänyt viime vuoden albumin valmiiksi. Kansissa on. Ongelma on vaan se, etten tykkää Amber-albumista. En yhtään. Tälle vuodelle taas ei vielä ole albumia, joten olen alkanut kasaamaan sitä vanhaan vihreään AC:n albumiin. Tahtoisin tälle ja viime vuodelle (ja kaikille tuleville) yhtenäiset albumit. Mutta millaiset? Becky Higginsin uudet mustat (ja valkoiset) kiinnostavat. Tai sitten AC:n mustat. Meillä kun kaikki muut albumit ovat AC:tä. Hinta varmaan ratkaisee. Eli odottelen uusia Beckyjä Amazoniin ja sitten päätän mitä teen.

Tälle vuodelle on taskut jo valmiina. Viime vuonna ostin 60kpl perustaskuja (12", 6x 10x15cm taskut), joita ajattelin ompelukoneella vähän tikkailla.

Tänään tyhjensin kameroiden kortit perjantain hautajaisia varten ja samalla tulostin muutamat kuvat että saan tämän vuoden käyntiin.


Keksin että nappailen puhelimella kuvankaappauksia tuonne väliin. On päivän säätä, blogilistaa, inboxia jne. Kyllä se tästä. Vähän tylsän väristä on vielä, mutta lisäilen väriä sitten tarinalappuihin vaikka washiteipillä.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä päädyin AC:n mustaan, kun en jaksanut odotella pakkauksia Amazoniin saapuvaksi. Ja ajattelin kans, että on sitten siisti rivistö:) Mun silmään tuo näyttää kyllä jo kivan värikkäältä:)

/elli

Anonyymi kirjoitti...

Teetkö muuten yhden aukeaman per viikko vai sivu?

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mun PL on AC:n mustassa - niinkuin kaikki muutkin skräpit.

Tämän vuoden PL on vielä hakusessa - tai siis en alkanut dokumentoida samalla tavalla päivittäin kuin viime vuonna, mutta epäilen tekeväni jotain "PL kuukausia" tms. Saas nyt nähdä.

Anski kirjoitti...

Mä purin mun viime vuoden project lifen. Se oli niin hajanainen.. Tänä vuonna uus yritys! :D

Ja kiiiitos hirmusti niistä rattaista! Niitähän oli paljon! :O Ovat ihan mahtavia ja ne meni heti samantien käyttöön!! Tuloksia pistän blogiin varmaan viikonlopun aikana.