keskiviikko 15. elokuuta 2012

Oih. Uusi äippäpakkaus.

Joka vuoden jännin tapaus - uuden äitiyspakkauksen julkistaminen. Uusi pakkaus on aika ihana.


Yllättävän paljon on mukana edelleen potkuhousuja. Ja ne oli meillä ihan älyttömän epäkäytännöllisiä. Ehkä jotkut sitten niistä tykkäävät.

Tää itse pakkauskin on ihana. Me saatiin aikanaan se sellainen valkoinen, jossa on niitä kamalia haikaran kuvia. Tällaisessa värikkäässä säilyttää mielellään lelujakin.


Entäs tää vanuhaalari? Ihanat pöllöt. Ja ihana väri.


Taitaa olla kaikki nyt Kelan sivuilla kun en saa enempää kuvia. Mutta uusi toppahaalari on kivan harmaa (ei heti lika näy) vaikka onkin sitä vanhaa "kermakakku"-mallia. Mukana oli myös sukkahousut (jee!) ja villahaalari (tätä me oltain tarvittu). Ja uusia hauskoja kuosejakin löytyi (se joka paikassa näkynyt telttakuosi). Pipossa oli liikuttavat pienet korvat ja makuupussissa siilien kuvia ja sen värit olivat ihanan neutraalit. Ja edelleen mukana on sama lorukirja. Meille se ei ollut kenenkään mieleen. Tai ehkä lapset vaistosivat että äiti ei tykännyt "ring ring nenäkello soi"-loruista.

Ihanaa että Suomessa annetaan näitä pakkauksia.

Kaikki kuvat www.kela.fi

4 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Jotain kivoja juttuja löytyi, mutta onko tuo aika poikamainen paketti? :) (musta on, mut ehkä aattelen värien mukaan)

Jeppula kirjoitti...

Eilen kuolasin tuota pakkausta ja harmittelin, kun me saatiin vielä se edellinen keväällä (valkoinen) ja näissä vaatteissa kuositkin on paljon söpömpiä ja värit kivempia...

Minna Enqvist kirjoitti...

Oi. Tunnen itseni vanhaksi koska en enää muutamaan vuoteen ole seurannut äitiyspakkauskuoseja! Ziisus, keski-ikä lähestyy :D

Saara kirjoitti...

Ihania juttuja! :) Tuntuu hullulta, ettei joku halua ottaa tuollaista pakkausta itselleen! Makuja on tietysti monenlaisia, mutta mun mielestä nämä on aina niiiin söpöjä! :)