sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Oho. Hups.

Vuoden ensimmäinen viikko on ollut kamala. Sain vuoden ensimmäisenä päivänä typerän ajatuksen ja laitoin päähäni värin. Tosin silloin se ei vielä tuntunut niin tyhmältä ajatukselta... Bitter chocolate olikin minun pääässäni pikimusta. Itketti. Viikon kuuntelin mustalaisvitsejä ja vittuilua. Sitten varasin ajan kampaajalle. Kolme tuntia siellä meni, musta väri lähti ja niin lähti toistakymmentä senttiä pituuttakin. Mutta nyt on parempi. Toki edelleen vähän oudon värinen, mutta kyllä tää tästä.

Tässä todistusaineistoa. Ensimmäisen kuvan aivottomaan ilmeeseen on syynä myös migreeni. Se kun iski vuoden alussa eikä meinannut lähteä millään. Parin päivän tuskan ja oksentelun jälkeen kävin työterveydessä ja sain lääkkeitä piikkinä pakaraan. Nyt on viikko syöty särkylääkettä ja lihasrelaxanttia ja tänään en enää herännyt päänsärkyyn. 


Jos jatkossa muistaisin pysyä erossa niistä kaupan aineista? Ja antaisin ammattilaisten suosiolla hoitaa homman? Säästyisi monta sataa.

1 kommentti:

Anski kirjoitti...

Uusi tukka näyttää kivalle!
Ja jooo-o, ne kaupan värit! Itekin värjäsin tässä just ennen joulua värillä "golden blonde". Kun väri oli vaikuttanut vasta vartin, huomasin, että latvat oli kirkkaan siniset! :O Tai vielä vaan toiselta puolelta ja laikukkaasti, että aika wtf! Paniikissa sitten äkkiä pesemään väriä pois. Nyt useiden pesujen ja värimaskihoitojen jälkeen alkaa pikkuhiljaa näyttää normaalilta, vaikka vieläkin osittain on sinertävä ja näyttää enemmänkin hopeanvaalealle, kuin millekkään kultaiselle. Parturistakin kyllä niin huonoja kokemuksia, että tiedä mitä sitä uskaltaa tässä enää tehdä.