maanantai 3. helmikuuta 2014

#8 - Risto Räppääjä ja liukas Lennart

Viime viikolla olin tulostanut leffalipun ja unohtanut sen tulostimeen. Penni löysi sen ja sanoi syyttävästi: "Menetkö sä TAAS yksin leffaan?" Hän oli loukkaantunut. Lepytykseksi varattiin yhdessä liput Risto Räppääjään ja liukkaaseen Lennartiin.Finnkino kertoo seuraavaa:
Risto Räppääjä ja liukas Lennart
Risto Räppääjä ja liukas Lennart (2014)
Lajityyppi: Komedia, koko perheelle, musiikki, kotimainen
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ensi-ilta: 7.2.2014
Kesto: 1h 20 min
Ikäraja: S 
Huippusuosittu kymmenvuotias, punatukkainen Risto Räppääjä ja hänen ystävänsä Nelli Nuudelipää sukeltavat uusiin seikkailuihin.

Rauha-täti saa mielestään loistavan idean: heidän pitää löytää mies, joka olisi sopiva isähahmo Ristolle. Risto ei ole ideasta ollenkaan innoissaan, eikä myöskään heidän naapurinsa Lennart, joka on itse ihastunut Rauhaan. Sen vuoksi Lennart yrittää luoda täydellisen miehen, joka täyttäisi Rauhan jatkuvasti muuttuvat toiveet siitä, millainen kunnon miehen pitäisi olla. Lennart saa huomata ettei ole ollenkaan helppoa yrittää olla monta eri henkilöä yhtä aikaa. Kun vielä Elvi-tätikin ihastuu yhteen Lennartin luomista isähahmoista, alkavat asiat mennä hulvattomasti solmuun. Tämä unohtumaton kesä on täynnä uskomattomia kiemuroita ja vauhdikkaita väärinkäsityksiä.

Mulla oli leffassa tylsää. Suurien tunteiden tyttärelleni elokuvan takaa-ajo oli liian pelottava. Tuli iso itku. Loppuajan tyttö istui sylissäni kuin pieni apina - hajareisin ja poski rintaa vasten. Katseli välillä takana istuvia. Ja nauroi aina kun nekin nauroivat. "Äiti, joko tää kohta loppuu?" Kun leffa vihdoin loppui, sanoi apinani: "ensi kerralla mennään sitten tonne ihan taakse istumaan".

Ei kommentteja: