lauantai 5. huhtikuuta 2014

Muiden mielipide.

Neljä vuotta sitten osallistuin insinööreille järjestettyyn projektinhallintakoulutukseen. Se kesti kuukauden. Ensimmäisen viikon jälkeen tehtiin harjoitus. Jokaisen selkään teipattin lappu ja kaikki asettuivat piiriin. Vuorotellen kierrettiin piirissä ja jokainen kirjoitti jokaisen toisen selkään millainen kyseinen henkilö hänen mielestään on. Negatiivistä ei saanut kirjoittaa. Suurin osa meistä oli miehiä ja minua vanhempia.

Oli hyvin vaikuttava hetki saada ottaa lappu selästään ja lukea se. Olin kurssilla aina väsynyt ja kuvittelin etteivät muut juuri arvosta sanomisiani. Oli hienoa, että siellä luki "asiantuntija". 

Se oli niin vaikuttavaa, että tuo lappu on vieläkin tallella. Löysin sen vähän aikaa sitten ja teippasin seinään. Se auttaa niinä päivinä kun ei muuten jaksa.

Vaikkei muiden mielipiteillä pitäisi olla väliä, niillä usein on. Etenkin positiivisilla. Muistetaanhan ihan avoimesti antaa hyvää palautetta silloin kun siihen on aihetta? Minäkin yritän :)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea tällainen. Liian harvoin sitä antaa tai saa (hyvää) palautetta, joten tällaiselle tehtävälle olisi tilausta kyllä joka putiikissa.

Nelsson kirjoitti...

Heti maanantaina laput sitten selkään :)

Anu kirjoitti...

Tosi kiva idea ja varmasti vielä kivempi oli nyt löytää se :)