keskiviikko 31. joulukuuta 2014

#78 - Exodus: Gods and Kings

Lallatilaa. Tämän vuoden leffasaldo on 78. Tähän väliin kuuluu kiskaista tuuletus. Sellainen takapuolenheilutustanssi (olkoon se nyt yhdyssana). Hyvä mä. 78 on tosi monta. En edes halua laskea mitä se on tunneissa.Finnkino moosestelee seuraavaa:
Exodus: Gods and Kings 3D
Exodus: Gods and Kings 3D (2014)
Lajityyppi: Draama, seikkailu, 3D
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ensi-ilta: 26.12.2014
Kesto: 2h 31 min
Ikäraja: 12 
Suosikkiohjaaja Ridley Scottin (Gladiaattori, Prometheus) uusi eeppinen seikkailuelokuva kertoo tarinan yhden miehen uhkarohkeudesta nousta imperiumin mahtia vastaan. Käyttäen hienoimpia nykytekniikalla tehtäviä visuaalisia efektejä ja 3D-ulottuvuutta Scott herättää eloon vuosituhansien takaisen tarinan uhmakkaasta johtajasta Mooseksesta (Christian Bale), joka nousee Egyptin Faarao Ramsesia (Joel Edgerton) vastaan ja johtaa 600 000 orjaa historialliselle matkalle pakoon Egyptiä piinaavia vitsauksia. 
Tämä elokuva oli uskontoa valkokankaalla. Yllätyksiä ei tullut, sillä tarina oli tuttu koulun uskonnon tunneilta. Olihan leffa hienosti tehty ja mukana oli taitavia näyttelijöitä, mutta jotenkin kylmäksi tämä jätti.

Oli tylsiä kohtia ja oli outoja kohtia ja oli epäuskottavia kohtia ja sitten oli muutamia vaikuttavia kohtia. Hauska yksityiskohta oli se, että jumalan hahmo oli kiukutteleva pikkupoika.

Koska tahdon, että vuonna 2014 katsottuihin elokuviin liittyvät jorinat julkaistaan saman vuoden aikana, painan julkaise-nappulaa nyt. Vaikkakin tämä on tällainen tynkätarina. Ja keskityn sitten raketteja kammoavaan paukku/välkekammoiseen koiraani. Reppana ihan tärisee.

Ei kommentteja: