keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Huivi uuteen käyttöön.

Käytiin viikonloppuna mökillä. Koska pienokainen ei viihdy vaakatasossa, piti keksiä konstit tytön kannetteluun maastossa. Kotona on kokeiltu Manducaa ja liinaa, mutta pieni ei ole viihtynyt rinta rintaa vasten vaan on alkanut kiljumaan naamapunaisena. Ikinä en ollut aiemmin kokeillut sitä "L-asentoa" koska se ei Pennin kanssa ikinä onnistunut. Penni kun ei siitä tykännyt (ja taisi olla turhan suuri lapsi siihen).

Mökillä Lillukka viihtyi vaan sylissä hieman pystyasennossa, mutta monen tunnin kannistelun jälkeen kädet väsyivät. Kietaisin kaulahuivini käden tueksi ja yllättäen pieni ihminen viihtyi tuolla liinassa niin että nukahti.

Niimpä sitten kanniskelin imeväistä liian venyvässä liinassa pitkin metsiä. Hyttysiäkään ei tarvinnut pelätä kun pieni oli niiltä suojassa liinan alla.

4 kommenttia:

Janica kirjoitti...

voi suloisuus :)

onnekas kirjoitti...

Voi kuinka suloiselta toinen näyttää nukkuessaan "pussukassa"

Rohkaisisin vielä kuitenkin kokeilemaan liinaa ja eri asentoja. Meillä esikoinen ei viihtynyt aluksi liinassa jos sen sinne yleensäkään sain, mutta kun opin meille sopivan sidonnan ja sain sen oikealle kireydelle, nukahti toinen siihen ja siitä lähtien olen kantanut kaikkia ipanoita liinassa ja siellä nukkuvat onnellisena kun äiti vaikka skräppää ;) Kannattaa myös pyytää toiselta apua että saa vauvan liinaan eikä pikkuinen hermostu jo siihen virittelyyn..

Ihailtavaa on kuinka te jaksatte touhuta ja tehdä tuollaisia retkiä metsään vaikka pitkiä päiviä (ja öitä) teillä on pienen kanssa ollut!

Nelsson kirjoitti...

Lainasin kirjastosta kapalo- ja liinakirjan. Siellä oli vain kaksi sidontaa - ristisidonta ja tuo kuvan ympyrä. Lilja ei tykkää olla sammakkona maha mahaa vasten. Ja vauvan pitäminen selkä mun mahaa vasten tuntui minusta jotenkin turvattomalta. Eli toistaiseksi mennään tuolla. Tosin mulla ei ole siihen tarpeeksi lyhyttä ja leveää liinaa. Tuo huivi olisi sopiva, mutta se venyy liikaa.

Laurana kirjoitti...

Voi mikä suloisuus <3 Tulee mieleen ne sadat tunnit, kun kanniskelin Neelaa kantoliinassa (silloin kun ei missään muualla suostunut päiväuniaan nukkumaan)... Meillä viihdyttiin vain sammakkoasennossa, ainakin siihen Hug-a-bub oli hirmu hyvä liina.