sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hän säätää.

Muistinko kertoa että menin kikkailemaan blogin kanssa? Ja että koko homma levähti käsiin? Nyt sitten väänsin ja käänsin väkisin ja sain siivottua koodisotkun (=aloitettua alusta). Tämän säädön seurauksena mm. bloginappilinkki katosi. Ja omasta blogilistasta hukkui paljon blogeja. Höh :( Mutta ehkä niitä saa taas vähitellen sinne lisäiltyä.

Kiitos muuten Instagram-vastauksista. Itse ajattelen että nuo kuvat (tai siis kuvien instagrammaaminen) on keino pelastaa huonoja kuvia. Ja samalla saada kuvat pienennettyä blogiin sopiviksi. En ollut missään vaiheessa ajatellut niiden tulostamista. Paitsi nyt kommenttien jälkeen. Äsken sitten tulostin kaksi aanelosta Instiksiä ja yritän keksiä niistä jotain kivaa.

Suurin osa niistä kuvista on pieniä otoksia arjesta. Kuten tässä alla. Pieni ihminen ei suostunut olemaan lattialla edes sen vertaa että olisin saanut pyykit viikattua. Siispä tyttö vaan työtason päälle leikkimään pyykeillä. Ja ihan hyvä pyykkipinontuki tuo lapsukainen oli. Jotenkin tämäkin kuva alkuperäisenä (=pimeänä, sumeana, heilahtaneena) olisi jäänyt käyttämättä. Nyt se kaikki epäonnistuneisuus (ei tämä ole sana...) jotenkin katoaa vähän tuon efektin avulla. Ehkä

Ei kommentteja: