lauantai 24. syyskuuta 2011

Kysymys.

Minä pidän iPhonen Instagram-ohjelmasta. Sillä on käsitelty edellisen postauksen kuvat. Minä tykkään siitä että kuvat näyttävät vähän vanhanaikaisilta, värit ovat vähän pielessä ja kuvassa näkyy kehykset. Kaikki eivät noista kuvista pidä.

Äsken mieheni (rakas Linux-Urpo) kysyi miksi olen taas laittanut blogiini huonolaatuisia kuvia. Yritin selittää tätä Instagram-juttua, mutta se ei oikein uponnut. Hänen mielestään kuvat näyttävät vain huonoilta. Sovittiin että kysyn teiltä.

Eli kumpi näistä on mielestänne parempi?

Alkuperäinen...vai Instagramilla käsitelty?Edit. Kuulemma oli huonot esimerkkikuvat. Tässä toinen esimerkki.


Yllä alkuperäinen ja alla muokattu.

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Vastaus: jälkimmäiset =)

Meillä varmaan menisi mielipiteet miehen kanssa ihan samoin kuin teillä

Niinu kirjoitti...

Ekat...tykkään että kuvat on aitoja...taidan toisaalta olla vähän takapajuinen, en myöskään tykkää digiskräppäyksestä tai -leimoista tai -papereista...:)

Janica kirjoitti...

Hm.. mä tykkään sekä että :) Riippuu vähän missä yhteydessä käyttää tota "kulunutta" ja missä ihan alkuperäistä. Eli multa ette saanut suoraa vastausta :)

ps. heh vai, että Linus urpo ;)

Eeva kirjoitti...

vastaan vähän samaan tapaan kuin Janica, en osaa siis päättää. Riippuu tilnateesta ja kuvasta. Ensimmäisessä parissa tykkään alkuperäisestä enemmän mutta alimmaisissa molemmat ovat kivoja :) Toisiin kuviin tuollaiset muokkaukset sopivat tosi hyvin!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Eipä ole mustakaan apua - yleisesti ennemmän tuo jälkimmäinen versio, mutta se ei sovellu ihan kaikkeen.

elinarsku. kirjoitti...

mä tykkään kyllä kans noista käsitellyistä. ei niissä orkkiksissakaan siis mitään vikaa ole, mut jotenkin noi vaan...on. :)

tutteli kirjoitti...

Mun suosikkeja on jälkimmäiset, varsinkin tuossa jälkimmäisessä :)

Tanja kirjoitti...

Instagrammista...hipstamaticista....toy camera kuvista tykkään!! :-)Mun wanha filmikamera Felica tekee just tommosta instagram väriä <3

emilia- kirjoitti...

Ite meen kuvien kanssa fiiliksen mukaan. Alimmaiset kolahtaa mulle ainakin. Mutta jos blogia ei kirjoita vain kalastellakseen lukijoita on hyvä muistaa että tämä on SUN blogi ja sä saat laittaa tänne mitä ite haluat :) Jos jotakuta ärsyttää "huonolaatuiset" kuvat niin se jättää sitten lukematta :) Mutta tämäkin varmaan jaksaa kirjoittajia ja lukijoita moneen koulukuntaan...

Marika kirjoitti...

Mulle kolahtaa nuo ylimmät. Toki joissain tapauksissa pidän myös alimmista :)

m kirjoitti...

mullakin riippuu aina tilanteesta, kummanlaisia tykkään itse käyttää. nyt on tullut skräpättyä paljon retrokuvia (mikä lie miehen kamerassa olevan systeemin nimi, mutta samantyyppistä neliönmallista kuitenkin). niissä on jotenkin niin kivaa tunnelmaa.

kaverilla puolestaa on heidän arkisesta elämästään kertova blogi, jossa on pelkästään omenapuhelimen hpstm-kuvia ja nekin on minusta aika kivoja.

mutta kaikenkaikkiaan blogin sisältö on aina kivempi, jos se on sellainen, josta pitäjä itsekin tykkää! kaikkia muitahan ei voi tasapuolisesti miellyttää, joten itse on päätettävä. ja jos päädyt alempiin, käsket vaan miehen olla kommentoimasta kuvia! tai ehkä se lukee tämän kommentin ;)

sannika kirjoitti...

Itselläni on työn alla minialbumi, jonka kuvat käsittelin Poladroid-ohjelmalla. Miehen kommentti: "Huonot värit!" Joten ymmärrän teitä molempia... :-)

Nuo käsitellyt kuvat ovat välillä hauskoja, mutta en olisi valmis siirtymään niihin kokonaan. Ja luulen että niissä on kyse vähän muodistakin. Mutta just nyt ne on kivoja!