maanantai 12. joulukuuta 2011

Täydellinen joulukalenteri: 12 - liinavaatekaappi.


Pirstsakkaa maanantaita! Joulu tulla jolkottaa ja jouluiset käsipyyhkeet ja liinat ovat jossain hyvin tarkoin säilötyssä paikassa? Tänään pistetään liinavaatekaappi ruotuun. Lakanavuori kauniisiin pinoihin tyynyliinojen kanssa. Pyyhkeet viikataan saman kokoisiksi ja pinotaan niin että ne vähiten käytetyt ja hienoimmat on PÄÄLIMMÄISINÄ. Ei niitä sieltä pinon alta kukaan muista käyttää. 

Liinavaatekaappia tonkiessa löytyy varmasti ne jouluisimmat tai juhlavimmat käsipyyhkeetkin. Muistahan vaihdella niitä joulun aikaan normaalia useammin kun olette kotosalla enemmän ja vieraita kai arkea useammin. 

Liinavaatekaappiiin voi myös sujauttaa jonkun herkullisen hajusteen jos sellaisia on. Ja kun lakanat ovat siisteissä pinoissa, saa sitä vaihtaa sänkyynkin ihanat puhtaat lakanat. 

Milläs sitten palkitaan? Hmmm... Miten olisi leffailta? Jos ei vuokraamoon jaksa kipittää, tulee tänään telkkaristakin hyvä vaihtoehto. Leffan seuraksi tietenkin popcornia tai irtokarkkeja oman maun mukaan.

ps. Nämä samat jutut kuulet arkipäivisin GrooveFM:n aamusta meikäläisen höpöttäminä. 

2 kommenttia:

kioto kirjoitti...

Näistä puuttuu jotain TODELLA olennaista. Kuvat! Kuvat!

m kirjoitti...

tosiaan, kuvia kehiin! ja meidän muiden olisi tietysti pitänyt ja muistaa ottaa kuvat suoritetuista tehtävistä. ennen ja jälkeen.. niistä olisi tullut hauskoja..