torstai 19. syyskuuta 2013

Omakuvahaaste á la Emmo. #16, #17 ja #18.

#16 Idän hitain (16092013)
Maanantai. Ainoa päivä, jolloin on illalla meno. Lapsi harrastaa. Se tarkoittaa sitä, että töistä on kova kiire päiväkotiin. Ja päiväkodista kotiin. Ja kotona syödä ja lähteä tanssitunnille. Hoputtamista ja hoputtamista. Ja juuri tällaisena päivänä (kun on 30min aikaa viedä lapset päiväkodista kotiin, ruokkia ne ja lähteä tanssitunnille), päättävät molemmat alkaa keräämään kotimatkalla kauniita lehtiä. Yritä siinä sitten hoputtaa näitä idän hitaimpia kun "nää lehlet on niin kaunihisia".#17 Storytime (17092013)
Haasteessa oli esimerkkinä hieno kuva. Niin hieno, että alkoi harmittaa kun olen ottanut rakeisia kännykkäkuvia pimeässä. Kauppamatkalla ihailin taas Pasilan raiteita ja vanhoja halleja. Otin kuvankin.

Jos uskoo enteisiin, niin tämä on sellainen. Kun pääsin kotiin, luin ystävän päivityksen Facebookista, että viikonlopun valokuvauskurssille olisi tilaa. Ja kurssi pidetään juuri tuossa vanhassa ratahallissa, jota ihailin. Pakkohan se oli ilmoittautua tuolle kurssille :)

#18 Kuuntelija (18092013)
Välillä tuntuu etten tee muuta kuin kuuntelen. Työmatkoilla musiikkia. Töissä ihmisiä. Kotona lapsia. Tässä kuuntelin päivän biisiä. Hyvin vähän kuvia tullut otettua viime aikoina.

Ei kommentteja: