tiistai 29. lokakuuta 2013

Project Life -tarvikkeet. Mistä?

Kun muutama asiaa kysyi, päätin kirjoittaa ihan oman jorinan siitä miten ja mistä tilaan juttuja Project Lifeä varten.

Ensiksi pitää sanoa, ettei tämä ole sen kummenpaa kuin valokuvien sullominen muovitaskuihin. Mutta koska alkuperäinen idea on Becky Higginsin ja Project Life on konseptin nimi, niin puhutaan sitten PL:stä.

Albumin ja taskut olen tilannut Scrapbooker's Inner Cirle:stä, koska se oli pitkään ainoa taho, joka toimitti Eurooppaan. 

Nyt kun huomasin, että myös Belles myy muutamia PL-juttuja, surffasin vähän ja katsoin mistä kaikkialta niitä voi tilata.

Ja... tadaa! Hypin melkein tasajalkaa kun tajusin että Scrapbookdepot myy niitä! Ja siellä on aika iso valikoima!! Eli aika varmasti tilaan kaikki jutut aika varmasti jatkossa tuolta. 

Miksi sitten tilasin tuolta? Tilaamani Midnight Edition maksaa Bellesissä 39,90€ + postikulut. Inner Circlessä se maksaa (27,59 puntaa ->) n.33,83 euroa + postikulut.  Scrapbookdepotissa se maksoi 29,90€. Ja vältyin postikuluilta, sillä tilasin 51€:lla ja yli viidenkympin tilaukset toimitetaan kuluitta. Ja posti tuli pakettina kotiovelle asti.

Toki postin tulo kestää tuolta parikymmentä päivää (vaikka on lähellä), mutta tilaaminen on helppoa. Ja nykyään maksua ei tarvitse tehdä edes vanhaan tyyliin EU-maksuna, vaan menee ihan normaalina tilisiirtona.


PS. Mulla muuten on laatikollinen noita muovitaskuja. Niitä erikoisemman mallisia. Ja koska en osaa niitä käyttää, mietin että olisiko jossain joku, jolla on niitä Beckyn perinteisiä taskuja ja tahtoisi vaihtaa ne näihin oudompiin? Näihin missä on 3x4", 4x4", 6x6"- taskuja ja kaikkia sekaisin.

8 kommenttia:

Terhi Koskinen kirjoitti...

Ihan mahtava postaus, kiitos. Juuri surffailin eurooppalaisia skräppikauppoja, tuota Scrapbookdepottia täytyy kyllä kokeilla :) kiitos siis vinkistä!

Riikka kirjoitti...

Kiitos, mäkään en tiennyt että niitä saa muualtakin. Meille tuli juuri iso paketti SIC:ltä, ensi vuodeksi Rain Edition.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Mitä albumeja käytät? Olen itse tilannut AC:n muovitaskuja ja yllätys oli suuri, kun ovatkin leveämpiä kuin PL:n muovitaskut. Tiedätkö onko AC:n albumit leveämpiä myös kuin PL:n?

-elli

Nelsson kirjoitti...

Olen käyttänyt AC:n albumeita, mutta nyt tilasin kaksi Becky Higginsin albumia. Voisinkin kuvata ne vierekkäin, niin näkyisi kokoero.

Mutta näin äkkituntumalta ovat yhtä leveitä ja paksuja. Beckyn albumit ovat sentin korkeampia kuin AC:n.

tutteli kirjoitti...

Kiitos vinkeistä Nelsson :)
Suomalaisista kaupoista Dekorette.fi kannattaa myös tsekata, jos PL - tarvikkeita meinaa tilata. Hintataso vaikutti äkkiseltään olevan samalla tasoilla kuin tuolla Hollannin liikkeessä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuota Dekoretteä suosittelen minäkin. Osa tuotteista jopa halvemmalla kuin ulkomailta tilattaessa! Ja nopeampi toimitus!

-elli

Anu kirjoitti...

Laitoin sulle Muovikassiton marraskuu haasteen :)

Anski kirjoitti...

Välillä tulee vähän kutina, että pitäiskö sittenkin aloittaa PL... Ihanat nuo midnight editionin paperit, neutraaleja niin antaa varmasti just kivasti pääosan kuville, ja helppo yhdistää minkä värisiin muihin juttuihin tahansa.