torstai 21. elokuuta 2014

Banaanimunakas. Väittävät myös letuiksi.

Banaaniletuista olen ohimennen kuullut, mutta ajatus banaaneista lettutaikinassa ei kuulostanut hyvältä. Sitten Minnakin sitä hehkutti. Ja vasta silloin tajusin, että tähän tarvitaan vain kaksi ainesosaa - banaani ja muna. Eikä se ole mikään lettu vaan munakas. Kokeilin heti. Ja oli hyvää, joten tämä on pakko jakaa. Hyviä reseptejä kun ei saa pihdata itsellään. Ja jotta näiden helppous tulisi varmasti selväksi, tässä niiden tekeminen kuvina.

Ota banaani ja muna. Ovat hyvin miehekkäät materiaalit eikö?Etsi kulho ja tuhoa banaani haarukalla.Riko muna banaanin kaveriksi.Sotke ne sekaisin.Minä taisin heittää joukkoon vähän sokeria..? Sitten laitoin voita pannulle ja paistoin. Tuli neljä pientä banaanimunakasta. Söin kaiken ihan itse. Oli aika hyvää vadelmahillon kanssa. Ja selvennykseksi vielä, että 2/4 maistajista piti näistä. 2/4 inhosi näitä. Mutta jos haluaa jotain lämmintä ja vehnätöntä aamupalaa, ja pelkkä munakas ei enää nappaa, saa näistä erikoisen makeamman version. Ja kun heittää tarpeeksi hilloa päälle, hyvin uppoaa.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Mie tein jo joskus sillon kun tää alkoi blogeissa pyöriä, en tykänny, eikä ipanatkaan syönny sitä.

Maj kirjoitti...

Mä teen näitä silloin tällöin. Ei meilläkään kyllä lapset näistä tykkää, mutta itse syön marjojen kanssa ihan mielelläni. :)