sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Buzzzzzzz. Vanish.

Kun lasten vaatteet alkoivat olla täynnä tahroja (mustikat ja maalit eivät lähdekään normaalissa pesussa) ja Buzzador tarjosi tahranpoistokampanjaa, sanoin tietenkin kyllä. Minä nyt tosin sanon aina kyllä, jos joku tarjoaa jotain käyttökelpoista ilmaiseksi :)

Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että kauppareissulla olen yrittänyt etsiä tahranpoistoaineita, mutta oikean hyllyn edessä iskee ahdistus. Kaikki purkit ovat samanlaisia. Myrkyllisen värisiä. Kaikki täynnä tekstiä ja outoja sanoja. Sinne ovat jääneet.

Sain nyt siis Buzzadorilta paketin kaikenlaisia tahranpoistoaineita, joista en vielä ymmärrä mitään. Tässä kampanjassa Vanish yllyttää laittamaan tuotteensa kovaan testiin. Voin kertoa, että kullannuppujen tahrat tulevat olemaan kovaa testiä. Eilen toinen piirteli kangastussilla vaatteisiinsa. Voisin melkein lyödä rahani vetoa siitä, etteivät ne tahrat lähde pois.Jos Buzzador on uusi juttu, selitän hieman. Buzzaaminen on markkinointia. Se ei maksa osallistujille mitään, mutta siitä ei myöskään makseta mitään. Halukkaat pääsevät mukaan kampanjoihin, joissa saavat testata tuotteita. Toki rahaa tuossa varmasti liikkuu, mutta se tapahtuu mainostavan firman ja Buzzadorin välillä. Me uteliaat testaajat emme saa muuta kuin ilon leikkiä ilmaisilla tuotteilla. Yleensä mukana on myös 10 näytettä, jotka saa jakaa tutuille (nytkin on). Minulla on ollut buzzattavana mm. Legoja, hoitoaineita, jugurtteja, kakkuja ja omegatuotteita. Ja varmaan kaikkea muutakin, mitä en nyt muista. Buzzaajaksi pääsee kuka tahansa. Jos tahdot mukaan, klikkaa tästä.

Ei kommentteja: