sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Helsingissä skräpättiin.

Eilen skräpättiin. Tietenkään en saanut juuri mitään aikaiseksi, mutta se nyt oli etukäteen selvä juttu. Eihän sitä malta mitään tehdä jos on ympärillä niin paljon tuttuja naamoja. On muuten hassua miten pelkistä blogikuvista luo tietyn kuvan mielessään. Sitten kun se naama tulee eteen paikan päällä ja alkaa puhumaan, niin kestää hetken ennen kuin oivaltaa että kuka kyseessä on.

Eilisen perusteella (eli kun kateellisena katselin Anskin ja Lauranan pieniä kuvia) päätin jatkossa tulostella omat kuvani PhotoShopin myös kautta. Toki ne siellä ovat tähänkin saakka käyneet, mutta itse tulostamisen on laiskuuttani hoitanut Canonin omalla ohjelmalla (Canon Easy-PhotoPrint EX). Siellä kun saa 10-paperille tulosteltua melkein niin monta kuvaa kun haluaa ja kaikki ovat näppärästi samankokoisia. Nyt kuitenkin haluaisin että niitä olisi erimallisia ja kokoisia.


2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Myös minä intouduin niistä pikkukuvista ja siitä sun upeasta kuvaliuskasta :)

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Pst, voit myös muokata kuvat photoshopissa oikeaan kokoon ja asetella esim. kymppikuvan kokoiseen pohjaan ja tilata valokuvaliikkeestä. Sitten vaan saksit ne oikean kokoiset siitä irti. ;)