torstai 6. tammikuuta 2011

Ihan kohta skräppäillään.

Koska huominen menee kuin siivillä, on nyt yritettävä pakata juttuja mukaan lauantain skräppipäivään. Alunperin oli tarkoitus tuoda vaikka mitä vaihtopöytään, mutta aika loppui ja sinne joutavat vaan pari avaamatonta pakettia eyelettejä sekä isoja sydän- ja lehtipäisiä nuppineuloja. Kaikki muu ylimääräinen tuli joku aika sitten raakattua pahvilaatikkoon (se on teipattu kiinni ja päälle on kirjoitettu että Kioto).

Lauantaista tiedän jo etukäteen että mukana on kaikkea liikaa ja liian vähän. Hieman vielä arvon että jos ottaisikin mukaan vaan Project Life -albumin ja vähän tarvikkeita ja ottaisi koko päivän seurustelun kannalta...

Hieman on jo tuota PL-albumiakin kasattu. Eli tulostettu kuvia paikoilleen ja valittu tarinalappuja sinne sekaan. Jokin kuitenkin pelottaa, enkä ole saanut vielä mitään kirjoitettua, koristeltua tai viimeisteltyä. Ehkä sitten lauantaina?

Ensimmäiselle sivulle tulostin meidän perheestä kuvat - miehestä ja minusta Facebookin profiilikuvat ja näistä lapsista viimeisimmät kuvat koneen kansiosta. Eivät ole kummalliset, mutta ovatpa tuoreet. Ja mustavalkoisina, jotta käyvät vierekkäin.

10 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Heh, mulla on tarkoitus tehdä ihan sama juttu siihen alkusivulle :D Mustavalkoiset naamakuvat meistä neljästä.

Susanna kirjoitti...

Mä odotan kieli pitkällä sille ekalle sivulle meidän perhepotrettisessiosta kuvia.. jospa ensi viikolla soittaisivat sieltä studiosta..

emma kirjoitti...

Huvittavaa :) Aiemmin kyselit miten muut alottelevat albumia; mä kans tein alotussivun ja sen toiselle puolelle tulee miehestä, musta, lapsesta ja tulevasta vauvasta kuvat. (mustavalkosina myös :D). Sitten siihen seuraavalle sivulle alotan päivät ja teen siihen pe-la-su (vika päivä ja 1.&2.) Mä oon kans kasannut albumia ja valinnut valokuvia, mutta en ole myöskään saanut kirjotettua mitään..
Hauska kuulla muiden ajatuksia ja toteutustapoja project lifeen liittyen!!

Ellis kirjoitti...

Kun mä näin Alin aloitussivun (mustavalkoiset kuvat kaikista), ajattelin että tommosen mä haluun. Mutta sitten mä teinkin kaiken ihan toisin. Tai siis olen tekemässä, aloitussivu on unohtunut ja teen jo muuta!

Näin se aina menee.

maiju kirjoitti...

Suloset molemmat lapset... Tuo karvainen näyttää niin minun edes menneeltä boodelilta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Penni näyttää siltä kun sillä olis kielikoru :)
ja tukkakin on kasvanu. ei mikään ihan pikkunen enää.
Hienot kuvat.

kioto kirjoitti...

... eli sulla on ihan oikeesti jotain aarteita meille???? :-):-)

Nelsson kirjoitti...

^^ munkin mielestä näyttää siltä että suussa on kielikoru :) Ja toi tukka vaan kasvaa. Kaksi kertaa on käytetty jo kampaajalla ja napsastu aina 5cm takatukasta pois.

^ Ei ne kai aarteita oo. Mä silloin vaan tyhjensin pois kaiken mitä en käytä ja teippasin laatikon kiinni etten vaan pääse niitä enää käyttämään.

kioto kirjoitti...

Mites mää sen saisin?

Nelsson kirjoitti...

Hihku kun joskus oot kaupungilla, voin kiikuttaa sen sulle (jos oon lähettyvillä) tai saa sen täältäkin noutaa.