sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

#19 - Non-Stop

Tämä viikko on ollut hulinaa. Töissä yli 12h työpäiviä. Olin jo varma etten tällä viikolla ehtisi leffaan lainkaan, mutta ehdin! Tuolla ei enää hirveästi valinnanvaraa ole leffojen suhteen. Onneksi huhti- ja toukokuussa tulee hyviä leffoja Suomeenkin.Finnkino kertoo taas perustiedot:
Non-Stop
Non-Stop (2014)
Lajityyppi: Toiminta, jännitys
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ensi-ilta: 21.3.2014
Kesto: 1h 47 min
Ikäraja: 12 
Liam Neeson ja Julianne Moore nähdään pääosissa Jaume Collet-Serran tiukassa trillerissä Non-Stop.

Lennolla New Yorkista Lontooseen U.S. Air Marshal Bill Marks (Neeson) saa useita arvoituksellisia tekstiviestejä, joissa häntä käsketään pyytämään USA:n hallintoa siirtämään 150 miljoonaa dollaria salaiselle tilille.

Viestien mukaan yksi koneen matkustajista kuolee 20 minuutin välein, kunnes Marks on saanut rahasiirron vahvistettua. Alkaa hermojaraastava kissa ja hiiri -leikki, jota leikitään yli 10 kilometrin korkeudessa ja jonka panoksena on 200 matkustajan henki.
Tuo Finnkinon teksti... Ei siellä koneessa ollut kuin 150 henkeä. Ja olis ne voineet esim. hehkuttaa, että mukana on Oscar-palkittu näyttelijätär.

Miksi nää pitää tehdä aina samalla kaavalla? Ekan vartin jälkeen voi jo arvata, kuka on "pahis". Vähän draamaa, muutama matrix-hidastus-tehoste, reikäinen juoni, kuvakulmien vaihtuessa katoavia esineitä, "voi-nyyh-mun-rankkaa-elämääni" päähenkilöt. Olis ne voineet tolla budgetilla edes räjäyttää sen lentokoneen...

Mutta oli se ihan viihdyttävä.  Julianne Moore on aina ihana.

Ei kommentteja: