keskiviikko 7. toukokuuta 2014

#29 - Noah.

Kävin vihdoin katsomassa Noahin. Ihan vaan erikoistehosteiden takia.Finnkino kertoo seuraavaa:
Noah 3D
Noah 3D (2014)
Lajityyppi: Draama, seikkailu, 3D
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ensi-ilta: 4.4.2014
Kesto: 2h 14 min
Ikäraja: 12 
Noah on eeppinen tarina rohkeudesta, uhrauksesta ja toivosta. Elokuvan pääosassa nähdään Russell Crowe, ja sen ohjaa visionääri Darren Aronofsky.
Finnkinolla ei näköjään ollut paljoa sanottavaa tästä. Mutta eipä ole mullakaan. Sen sanon alkuun, ettei toi 12 ole musta oikea ikäraja. Sehän tarkoittaisi että 9-vuotias pääsee huoltajan kanssa tätä katsomaan. En kyllä suosittele. Hirveän synkkä ja väkivaltainen elokuva.

Leffa oli likainen ja hölmö ja toivoton. Ja väkivaltainen. Ehkä pitäisi muistaa, että elävät kuvitteellisessa maailmassa, mutten silti pysty kuvittelemaan että voisivat elää niin kuin elivät.

Hienosti oli tehty erikoistehosteet. Eläimet näyttivät aidoilta, mutteivat käyttäytyneet aidosti. Enkä pysty ymmärtämään miten ne muka voivat nukkua melkein vuoden... Muutenkin koko homma oli epälooginen. Mikseivät muut rakenna arkkia vaan käyttävät vuositolkulla aikaa aseiden tekoon ja tappamiseen? Enkä edes viitsi aloittaa Noahin logiikasta... Mutta tämä olikin vain synkkää satua.

Kivityypit olivat hauskoja. Tykkäsin niistä. Muuten en tykännyt. Minä haluan uskoa ihmiskuntaan. Haluan uskoa ihmisten hyvyyteen. Tämä leffa kuuluu kategoriaan: tulipa nähtyä - oma maailma näyttää tämän jälkeen niin ruusuiselta.

Ei kommentteja: