lauantai 16. elokuuta 2014

#46 - Sex Tape

Olinpa hölmö. Päätin katsoa löytyykö tähän alle parempaa kuvaa mitä Finnkinon sivuilla on tarjota. Kirjoitin Googlen kuvahakuun että "sex tape". Löytyihän sieltä kuvia. Mutta eivät ne oikein liittyneet tähän leffaan...

Syytän hölmöydestä heikkoa oloa. Kävin valittamassa kurkkukipua lääkärille, jonka mukaan olen vasta tulossa kipeäksi. Tänään se kuitenkin soitti perään ja kertoi että kurkussa on streptokokki. Ja pitää syödä kuuri penisilliiniä. Ja koska en ole pariin viikkoon saanut nukkua katkotonta yötä, olen tänään hihitellyt joka kerta kun on pitänyt sanoa ääneen penis-illiini. Tiedän. Hyvin kypsää. Voi olla, että tämän syyn takia en ole saanut töissäkään lounasseuraa. Miten jonkun lääkkeen nimi voi edes olla penisilliini? Apteekissa farmaseuttikin katsoi minua vähän pitkään kun pidättelin naurua.Finnkino kertoo elokuvasta seuraavaa:
Sex Tape - kadonneen videon metsästys
Sex Tape (2014)
Lajityyppi: Komedia
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ensi-ilta: 8.8.2014
Kesto: 1h 35 min
Ikäraja: 12 
Kun Jay (Jason Segel) ja Annie (Cameron Diaz) menivät aikanaan yhteen, heidän rakkautensa roihusi kiihkeänä – kuitenkin nyt kymmenen vuotta ja kaksi lasta myöhemmin heidän lempensä liekki kaipaa uutta kipinää. Seksielämäänsä piristääkseen he päättävät – miksipä ei? – kuvata kotivideon itsestään kokeilemassa läpi Rakasta hellästi -kirjan kaikki asennot yhteen putkeen kolmetuntisen muhinointimaratonin aikana. 
Idea tuntuu aluksi loistavalta – kunnes he saavat huomata, ettei heidän elämänsä yksityisin video olekaan enää yksityinen. Heidän maineensa on vaakalaudalla, sillä he tietävät, että alaston totuus on vain yhden klikkauksen päässä maailmanlaajuisesta levityksestä… mutta yrittäessään epätoivoisesti hankkia videonsa takaisin tuona ikimuistoisena yönä, he huomaavat, että heidän videonsa paljastaakin enemmän kuin kukaan olisi uskonut. 
Olin varautunut nauramaan. Pienessä päässäni (tämä on muuten vale, minulla on suuri pää) kuvittelin elokuvan olevan yhtä hauska kuin American Pie. Mutta eihän se ollut. Kaikki edes etäisesti hauskat kohdat oli leikelty jo traileriin.

Ja koska ikäraja oli 12 (ja huoltajan kanssa 9), ei tässä ollut juuri mitään rivoa. Cameronin nätti tissi vilahtaa muutaman kerran kankaalla. That's it. Päälimmäisenä jäi mieleen myötähäpeä.

Ja nyt aloin miettimään tuota suomalaista nimeä. Tai nimen jatketta - kadonneen videon metsästys. Häh? Ei se video ole minnekään kadonnut. Sehän on kaikkialla.

Ei kommentteja: