sunnuntai 28. joulukuuta 2014

#77 - Penguins of Madagascar

Kävin pienokaisteni kanssa elokuvissa.Finnkino kertoo seuraavaa:
Madagascarin pingviinit (2D) (dub)
Penguins of Madagascar (2D) (dub) (2014)
Lajityyppi: Komedia, seikkailu, animaatio
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ensi-ilta: 26.12.2014
Kesto: 1h 32 min
Ikäraja: 7 
Tänä jouluna DreamWorks Animation tuo valkokankaille elokuvatapauksen, joka viihdyttää kaikenikäisiä sulkiin katsomatta: Suosikkihahmot Madagascarin Pingviinit saavat nyt oman elokuvan. Pingviinejä saatetaan pitää vain söpöinä ja täysin vaarattomina, mutta hulvaton komedia paljastaa mihin tämä räpylänelikko – Kippari, Alokas, Rico ja Kowalski – todella pystyy, kun he tempautuvat mukaan maailmanlaajuiseen vakoojaoperaatioon. Kippari on operaation aivot, Kowalski toiminnanmies, Rico puolestaan voi pulauttaa suustaan mitä tahansa, kirjaimellisesti. Ja Alokas... No Alokas on enemmänkin tiiminsä sihteeri-kautta-maskotti. Nämä neljä omaperäistä sankaria joutuvat päätähuimaavaan seikkailuun pelastaakseen lajinsa, jonka viekas sekopää Tohtori Octavious Brine yrittää tuhota. Kun maailma on pelastettava, on apuun kutsuttava valiojoukko.
Jos olisin käynyt tämän katsomassa yksinäni, olisin valinnut 3D:n ja alkuperäiset äänet. Lasten takia oli nyt kankaalla 2D ja dupattu versio. En edes kerro, kuka olisi ollut yhtenä alkuperäisenä äänenä...

Ääniharmituskateus sai aikaan sen, että tämä postaus on lojunut luonnoksissa yli viikon...

Kun unohdetaan se ääniasia, oli elokuva oikein hauska. Sopivan vauhdikas ja kaoottinen. En ehtinyt tylsistymään tai katsomaan kelloa. Tässä oli paljon sellaista, jota lapset eivät tajunneet, mutta joille itse nauroin, jolloin lapset kääntyivät katsomaan minua ja alkoivat nauramaan.

Ja pisteet pääpahikselle. On aina jotenkin hellyyttävää kun elokuvassa on hahmo, joka suunnittelee maailman valloitusta. Etenkin jos se on violetti ja pikkutyttöjen mielestä söpö :) Haha. Kukaan ei pelkää vellovaa violettia lonkerotyyppiä.

Eipä minulla tästä mitään suurempaa sanottavaa ole. Paitsi se, etteivät pinkut mikään valiojoukko ole. Lähinnä sellainen "sähellysten-kautta-voittoon"-nelikko. Pohjatuuli (North Wind) taas oli vakoojien eliittiä. Ihania karvaturreja.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kiva kuulla! Tää on suunnitelmissa myös meillä. Uskon, et kohellushuumori uppoaa poitsuun myös pingviinien muodossa. :)