sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Nyt pitää tsempata.

Loppukesän ja syksyn kiireiden takia on Project Life jäänyt vähän jälkeen. Laskin äsken että olen 7 viikkoa jäljessä. Auts. Samalla laskin että vuotta on jäljellä enää 10 viikkoa. Nyt pitää tsempata. Jotenkin. Jossain välissä.

Mites muut? Ajan tasalla vai jäljessä?
- Posted using BlogPress from my iPhone

edit. 18.10.2011
Mä tsemppasin kun pieni ihminen on nukkunut päikkäreitä kohta puolitoista tuntia. Enää en ole valokuvien suhteen kuin kaksi viikkoa (+nykyinen viikko) jäljessä. Jee!! Tarinat sitten laahaavatkin pari kuukautta jäljessä.

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Meitsillä kuvat on ajantasalla, mutta tekstit laahaa 2-3 vko:a jäljessä... ei enää paljoa jäljellä! ;)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Tekstit ajantasalla (koneella osa), kuvat ajan tasalla (siis otettuna, osa tulossa Ifolorilta, osa teettettävien kansiossa), mutta yhteenkoostaminen on aivan jäljessä. Koristelut on viikolla 13 tms. Eli JÄLJESSÄ!

Sini kirjoitti...

Ajantasalla olen, ensimmäistä kertaa =) Toki varmaan vielä lisään aikaisemmille viikoille koristeluja mutta kuvat ja tekstit on kohdillaan

m kirjoitti...

älä edes kysy!

Nelsson kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin tunnustaa :)

kiala kirjoitti...

Tsemppiä vaan. Mulla on siis se vanha jäljessä. Tein heinäkuusta heinäkuuhun.

Napsuliini kirjoitti...

Mulla periaatteessa päättyi nyt lokakuun puolenvälin tienoilla ensimmäinen PL-vuosi, kun alotin sen heti viime vuonna kun paketti kotiin Kanadasta saapui.

Ja jäljessä laahataan aika pahasti. Tekstit on kaikki ja kuvatkin on kaikki (osa vielä koneella) mutta että ne saisi yhteen, niin siinä kohtaa tökkää...

Mutta päivä kerrallaan! Hienosti olet saanut tsempattua!