tiistai 19. helmikuuta 2013

Project Life, vko 39/2012.

Näitä vanhoja sivuja on vielä, joten tässä yksi. Ei taaskaan mitään erikoista. Kuvia ja vähän tarinaa. Tälle viikolle otin inhorealistisen kuvan keittiöstä kaikkine tiskeineen. Tuo viimeinen kuva on mun lemppari. Siinä eräs pieni (ylihuomenna 2 vuotta täyttävä) tyttö näyttää tahtoaan.


4 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Pisti silmään kuva kun neljä lasta menee käsikädessä, ihana kuva :)

ps. sä tilaat sieltä scrapbookdepotista hollannista? Onko tosiaan, että maksu tehdään tilisiirtona sinne? Veloittaako pankki siitä jotain lisää? Tuleeko tuotteet kuinka nopeasti? Ja tavarat tulleet aina perille kun olet tilannut?

Muutaman kansion ja muovitaskun haluisin ja siellähän ne on suomen hintoja halvempia kyllä :)

Nelsson kirjoitti...

Juu, tilaan sieltä aina albumeita. Tilaan aina sillä summalla, josta ei tarvitse maksaa postimaksuja. Sieltä tulee sähköpostivahvistus ja tilitiedot. Tilinumero on IBAN-muodossa ja ihan normaalisti (muistaakseni) maksoin. Joskus oli Nordealla EU-maksu -kohta laskuissa, josta pystyi maksamaan ilman kuluja. Mutta nyt muistaakseni se lasku menee ihan normaalin laskun kautta.

Ikinä ei ole ollut ongelmia. Ja Suomen posti on tuonut paketin aina kotiovelle :) Tai siis Lahdessa toi, mutta täällä Hgissä posti ei edes yritä tarjota sitä pakettia... :(

Paketit eivät kovin nopeasti tule, menisikö siinä vajaa pari viikkoa? Toki sieltä saisi otettua parilla eurolla pikatoimistuksen, mutten minä ikinä ole sitä kokeillut.

Janica kirjoitti...

Kiitos vastauksesta :) Uskallettava on siis tilata sieltä. 50e summa tulee nopeasti täyteen...

Anonyymi kirjoitti...

Hellо there, just beсаme alert to уour blog through Goοgle, аnd fοund
that it is really infοrmative. I am goіng to ωatch οut for brusѕels.
I wіll be gratеful if уou continuе this in futurе.
A lot of peοple ωill bе benefitеd from уouг writing.
Ϲheerѕ!

Feel freе to visіt my webρаgе: V2 cigs review
My website: Www.Laudoimagem.com.Br