perjantai 6. syyskuuta 2013

Omakuvahaaste á la Emmo. #4, #5 ja #6.

Väsymys vaivaa, joka paikkaa kolottaa ja kaikki planeetat taivaalla sotivat tätä omakuvahaastetta vastaan. Valivalivali. Tunnustan etten ole panostanut näihin kuviin, mutta sitkeästi yritän silti.

#4 Lomalla viimeinkin (04092013)
Nyt oli fiilisbiisinä kappale, josta oikeasti tykkään. Harmi vaan että päivä oli niin hektinen, ettei lomailusta ollut tietoakaan. Tai hetkinen. Kelpaisiko lomailuksi se, että pääsin työpöydän äärestä kentälle mukaan kuvauksiin? Tai siis äänityksiin? Se oli erilaista.#5 Aamu (05092013)
Nämä haasteen ilmestyvät verkkoon niin myöhään (puol ysiltä) että minun aamuni on silloin jo ohi. Jos olisin tämän haasteen tiennyt illalla (tai heti aamulla), olisi kuva ollut hyvin erilainen. Aamu kun alkoi sillä että kuulin pienten jalkojen tepsuttavan makkariin ja sillä hetkellä kun 2-vuotias termiitti kömpi viereen, tulvahti nenään myös kammottava p****n haju. Käänsin kylkeä ja leikin nukkuvaa. Mies joutui pyllyn pesijäksi. Tästä kaikesta ei teidän onneksenne ole kuvaa.

Niinä aamuina kun väsyttää, korkkaan työsuhdepepsin ja herätän itseni sillä. Viereinen kuva on otettu samana päivänä, mutta rehellisyyden nimissä vasta illalla. Mutta periaatteessa se voisi olla otettu aamulla, sillä samalla paikalla yritän herätä myös aamuisin. Ja samalta paikalta olisin kuvan ottanut, jos olisin haasteen tiennyt aamulla.#6 Terveiset lattianraosta (06092013)
Terveisiä Hyvinkäältä. Vitsivitsivitsi. Ei Hyvinkää ole lattianrako. Tänään meni työpäivä kuitenkin Hyvinkäällä. Alla olevan kuvan otin kun olin päässyt vihdoin takaisin toimistoon. Istuin lattialle ja kiskoin kengät jalastani. En tiedä liittyykö kuva aiheena olevaan biisiin mitenkään, sillä en sitä kuunnellut. Tai yritin kuunnella. Kaksi kertaa pyöritin videon läpi, mutta lopetin aktiivisen kuuntelun aika pian. Sellaista tapahtuu, jos en pidä musiikista. Yritän kuunnella, mutta huomaan ajattelevani ja tekeväni kaikkea muuta. Sori Arttu Wiskari, sä vaan et oo mun juttu...

1 kommentti:

Leiskatehdas kirjoitti...

Hyviä kuvakulmia!