tiistai 10. maaliskuuta 2015

Maaliskuu jo.

Koska en jaksa kirjoittaa mitään syvällistä, jaan kuvia. Tai ehkä tuo on taas vale. Jaksan ja kirjoitan, mutta en kehtaa julkaista niitä. Siispä kuvia.

Olen leikkinyt kuvilla ja papereilla. Project Lifessä on kuitenkin paljon kuvia tutuista, sukulaista ja työkavereistakin, joten en niitä täällä jaa. Pariin sivuun on päätynyt leffojakin. Ne voi jakaa.Pieni vauvani täytti 4 vuotta. Lilja piirtää minusta paljon kuvia. Tuossa iässä ne kaikki ovat erilaisia. Joka päivä.


Lapseni silmissä olen "rimmessa". Tänäänkin kuljin koko illan kotona vilkkuva tiara päässä, joten on ihan oikeutettua, että jokaisessa kuvassa on myös kruunu. Hymyilenkin :)


Minäkin olen piirtänyt. Lähinnä lapsille värityskuvia.


Käytiin sankarin kanssa kampaajalla.


Teetä. Iso sammio.


Lapsiparat joutuivat (taas) viettämään yhteiset synttärit. Ja ekaa kertaa joutuivat jakamaan kakun. Ei tullut edes täytekakkua. Tuli juustokakku. Lapset eivät tykkää täytekakusta. En minäkään lapsena sellaisesta pitänyt.


Random-kuva. Jalkoja.


Siinäpä se.

1 kommentti:

Minna Enqvist kirjoitti...

Haluan uskoa, että lapset eivät traumatisoidu yhteisestä juustokakusta. Ihanaa, että harrastat elokuvia. Se on meillä maalaisilla vähän haastavampaa, mutta yritän sentään joitain elokuvia käydä katsomassa. Haikeudella muistelen niitä aikoja kun kävin elokuvissa lähes kerran viikossa. Sun pitäisi kirjoittaa pieniä arvosteluita meille, jotka joudumme arpomaan minkä menisimme katsomaan, kun kaikkia ei ole mahdollista nähdä.