maanantai 1. kesäkuuta 2015

Spy.

Nyt on jäänyt muutama leffa ihan vaille jorinoita. Aloitetaan sellaisesta kun Spy.Finnkino oli niin ihana, että järjesti Spystä ennakkonäytöksen jo viime viikolla ja kutsui fanejaan mukaan. Kuulemma vastaavia ennakkonäytöksiä on tulossa myöhemminkin eri puolilla Suomea. Kyllä kelpaa :)

Spy on komedia. Se kertoo CIAn naisagentista Susanista (Melissa McCarthy), joka elää mielestään tylsää elämää komean agentti Finen (Jude Law) aisaparina tai "korvana" kaukana kenttätyöstä. Tietenkin Susan on myös ihastunut tuohon itsekkääseen komistukseen. Tiukassa tilanteessa Fine kuolee ja kaikkien agenttien henkilöllisyydet paljastuvat, eikä CIAlla ole ketään (hahahaa!) lähettää kentälle. Susan ilmoittautuu vapaaehtoiseksi ja siitä se kohellus sitten alkaa. Hauskoja hahmoja on runsaasti, mutta pakko on mainita erityisesti agentti Ford (hei vaan ihana Jason Statham) ihan vaan koska... sitä miestä on kiva katsella.

En ollut valmistautunut nauramaan niin paljon kun nauroin. McCarthy osaa olla hauska, mutta Statham (kirjoitin ensin että Statnam, uuups) se vasta koominen onkin. Jos rakastaa stereotypioita ja agenttiparodiaa, rakastaa tätä leffaa.

Näin Euroviisujen jälkitunnelmissa oli hauskaa, että leffassa vilahti Verka Serduchka. Myös 50 Cent kävi tekemässä pilaa itsestään.

Ei kommentteja: